a picat whatsapp. peste 60 la sută din utilizatori afectați

Cine a încercat vineri dimineață să se conecteze la aplicația WhatsApp, s-a lovit probabil de problemele de funcționare ale acesteia. Se pare că peste 60 la sută din utilizatori întâmpină dificultăți la conectare.

Potrivit downdetector.com, a fost publicată o hartă cu zonele afectate, din care se vede că există dificultăți tehnice pentru utilizatorii din Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda, Italia, Spania, România, Finlanda, dar și unele zone din Asia sau America.
Utilizatorii nu mai pot trimite mesaje, iar aplicația afișază un mesaj potrivit căruia încearcă să se conecteze, fără succes. Problemele cu Whatsapp au început în jurul orei 8 dimineața, iar până acum aproximativ 60% dintre utilizatori au fost afectați, conform Antena 3. Problemele cu WhatsApp a afectează și conexiunile (47% din raportările de pe site-ul DownDetector sunt despre acest lucru). WhatsApp a picat în India, Indonezia, Arabia Saudită, dar și în Europa – Serbia, Olanda, Belgia și Germania. Cei mai afectați utilizatori par să fie însă cei din Asia. Firesc, mulți au fugit pe Twitter să se plângă, probabil singurul rost pe care îl mai are această platformă.
Ultimele probleme cu WhatsApp sunt din 16 octombrie și nu este una dintre platformele de la care să te aștepți că pică prea des. Cu siguranță toate acestea se vor rezolva destul de repede, dar este un semnal negativ înainte de lansarea serviciului pentru business.

Ultima oră

Comentariul meu