video interviu cu noul director de la sala transilvania - în direct cu adrian bibu

Proaspăt instalat în funcție, noul director de la Serviciul Public Sala Transilvania va fi în direct pe Ora de Sibiu, joi de la ora 12.00. Interviul este live pe site și pe pagina noastră de Facebook.

Tânărul Adrian Bibu vine la ’’Interviuri pe față’’, pentru o discuție deschisă despre Serviciul Public Sala Transilvania, instituție în fruntea căreia a fost instalat începând de la 1 noiembrie. După ce a promovat concursul organizat odată cu vacantarea postului lăsat liber de predecesorul Victor Cornea, Adrian Bibu își expune planurile legate de acest important obiectiv pentru sportul sibian.
Vom discuta despre problemele găsite aici, dar și despre viitorul Sălii Transilvania, într-un interviu care este transmis în direct pe Ora de Sibiu.

Adrian Bibu, cel care este în strânsă legătură cu fenomenul sportiv, acesta fiind și fondator al clubului PUMA (2008), unul dintre cele mai importante din oraș, aici activând în prezent sute de copii și sportivi. Adi Bibu are experiență vastă și în marketing. Tânărul care a activat cu succes ca director pe o astfel de poziție la ANDU Sport (2015 – 2016) și Antena 1 Sibiu (2005 – 2009).

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ar fi fain sa desfiinteze 2 randuri de limitatoare de la iesirea din parcare (daca cumva nu pe toate – si vazut cine a aruncat atatia bani pe ele), sa reorganizeze piata taraneasca cum era inainte poe zona pavata si sa lase parcarea pentru masini, nu struto-camila actuala. De asemenea in parcare se poate face o reorganizare a locurilor si a aleilor pentru o circulatie si parcare mai usoare.