fc hermannstadt întâlnește pe juventus bucurești în optimile cupei româniei

Joi a avut loc tragerea la sorţi pentru optimile Cupei României, la Casa Fotbalului, în sala “Nicolae Dobrin”. FC Hermannstadt va juca în această fază împotriva celor de la Juventus București. Partida va avea loc cel mai probabil pe stadionul Muncipal.

Ligile inferioare sunt reprezentate bine în optimi, acolo unde au ajuns patru echipe din Liga 2 şi două din Liga 3. Din Liga 1 s-au calificat zece cluburi.

Iată țintarul meciurilor:
Universitatea Cluj – Dinamo
Chindia Târgovişte – Astra Giurgiu
FC Botoşani – Viitorul
CS Afumaţi – CS U Craiova
CS Mioveni – Gaz Metan Mediaş
Unirea Slobozia – CSM Politehnica Iaşi
ACS Poli Timişoara – FCSB
FC Hermannstadt – Juventus București

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în perioada 28-30 noiembrie, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat pe site-ul FRF.
Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Ultima oră

Comentariul meu