video proteste la sediul psd în așteptarea lui dragnea - ’’facem scut şi îl dăm afară din sibiu! sibiul nu e teleorman!’’

Întâlnirea pe care social democrații sibieni trebuiau să o aibă miercuri seară cu liderul PSD, Liviu Dragnea și cu premierul Mihai Tudose, a fost mutată din cauza câtorva protestatari ce doreau să ceară socoteală șefului de partid.

UPDATE – Dragnea s-a ascuns la Hilton. Spune că nu știa de proteste
În timp ce colegii săi de partid în așteptau la sediul PSD din Sibiu, Liviiu Dragnea a preferat să nu mai meargă acolo. Deși nu recunoaște că s-a schimbat locația întâlnirii din cauza protestatarilor ce îl așteptau, Dragnea spune că nu a știut nimic.
VEZI AICI VIDEO CU DRAGNEA LA HILTON ȘI REACȚIA ACESTUIA

ȘTIREA INIȚIALĂ
Aproximativ 20 de persoane s-au adunat miercuri în jurul orei 17.00 în fața sediului PSD Sibiu și au așteptat sosirea lui Liviu Dragnea, căruia doreau să îi adreseze câteva vorbe. Oamenii au venit cu steaguri tricolore și nu au ezitat să strige sloganuri împotriva partidului de la Guvernare. Sloganuri precum “PSD – ciuma roşie” și ’’Noaptea ca hoții’’ au răsunat din piepturile celor prezenți
“Aţi venit şi aţi aruncat ziarele peste gard ca bătrânii să vă creadă. V-au votat şi mor săraci. Au crezut că le daţi pensii mari”, a strigat unul dintre protestatari.
“Cum veţi mai ieşi în faţa alegătorilor să le spuneţi că aţi susţinut un pesedist infractor care e şi infractor”, li s-au adresat liderilor PSD Sibiu.
“Sunteţi incredibili. Ruşine să vă fie că v-aţi aliat cu un infractor. Facem scut şi îl dăm afară din Sibiu! Sibiul nu e Teleorman. Spuneţi-i să nu mai vină! Arătaţi că sunteţi oameni cinstiţi şi corecţi şi susţineţi România! Râdeţi şi vă bucuraţi şi îl aşteptaţi să pupaţi mustaţa unui infractor”, spun oamenii adunaţi în faţa PSD Sibiu, conform News. Liderii locali ai PSD au stat aproximativ două ore în sediu, după care au stins luminile şi au plecat, fără ca preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premieurl Mihai Tudose să-şi mai facă apariţia. De altfel surse din PSD susțin că locația întâlnirii a fost schimbată tocmai ca Dragnea să nu dea nas în nas cu protestatarii. Întâlnirea s-a ținut până la urmă la hotelul Hilton.

Urmăriți mai sus imagini de la Protestul din fața PSD Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ora de sibiu did it again :)) avem nou premier Mihai Tanase :)) ceva neam cu raposata Maria Tanase?