video - dragnea s-a ascuns de protestatari la hotelul hilton: ’’nu știam de manifestație...’’

În timp ce colegii săi de partid în așteptau la sediul PSD din Sibiu, Liviiu Dragnea a preferat să nu mai meargă acolo. Deși nu recunoaște că s-a schimbat locația întâlnirii din cauza protestatarilor ce îl așteptau, Dragnea spune că nu a știut nimic.

Liderul PSD, Liviu Dragnea a fost informat că în fața sediului PSD Sibiu, acolo unde avea programată o întâlnire cu membrii filialei locale, sunt câțiva protestatari și a schimbat locația întâlnirii. Conform Știri de Sibiu, totul s-a mutat la Hilton.
VEZI AICI IMAGINI DE LA PROTESTUL DE LA SEDIUL PSD SIBIU
Dragnea a fost vizibil deranjat atunci când a fost abordat pe marginea acestui subiect.
CITEȘTE ȘI: VIDEO Proteste la Sibiu în așteptarea lui Dragnea – ’’Facem scut şi îl dăm afară din Sibiu! Sibiul nu e Teleorman!’’
’’Nu a fost planul să mergem la sediul PSD Sibiu. Noi am fost la spital… Nu am venit cu avionul să avem oră fixă. Am decis să facem o vizită neanunțată la spitalul județean. Discuția a fost foarte bună cu conducerea de acolo. (..)’’, a spus Dragnea.

YouTube video

Urmăriți imaginile mai sus.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. el nu stia, dar stie sa minta, sa fure, sa-si bata joc de o tara intreaga, aproape de o tara intreaga ca sudul il apreciaza, in sud e fieful PSD