premierul tudose la sibiu: ’’am venit să anunț construcția unui spital nou în oraș’’
FOTO arhivă

Premierul României a făcut miercuri o vizită la Spitalul Județean Sibiu. Tudose, care a fost însoțit de Liviu Dragnea, spune că propune autorităților din oraș construirea unui nou spital.

Premierul Mihai Tudose, care era așteptat alături de Liviu Dragnea la sediul PSD din Sibiu, dar nu a mai ajuns acolo din cauza unor proteste, a făcut o vizită la Spitalul Județean Sibiu.
VEZI ȘI: VIDEO – Dragnea s-a ascuns de protestatarii din Sibiu la Hilton: ’’Nu știam de manifestație…’’
’’Informațiile care au venit, conexe, au fost că, cel puțin la UPU este vorba despre o clădire veche, și aici la Pediatrie, la fel, o clădire care, indiferent cât de bine o refaci, o reutilezi, este tot o clădire veche. (..) Am venit să vedem efectiv despre ce este vorba și să propunem celor de aici începând cu doamna prefect și cu conducerea spitalelor, dacă nu cumva este mai bună o soluție alternativă, adică un spital nou, unde să fie toată lumea adunată, cu toate secțiile, funcțional, modern, cu utilaje și cu aparatură nouă. Fiindcă și la UPU actual și la Spitalul de Pediatrie, în special la Spitalul de Pediatrie, este nevoie de tehnică medicală nouă’’, a afirmat premierul.
CITEȘTE ȘI: VIDEO Proteste la Sibiu în așteptarea lui Dragnea – ’’Facem scut şi îl dăm afară din Sibiu! Sibiul nu e Teleorman!’’
Acesta a mai spus că ceea mai bună soluție pentru Sibiu este construirea unui spital nou în oraș. Eu vorbesc de un spital județean nou. Nu e vorba de un spital regional. Va fi finanțat din bugetul de stat’’, a mai spus premierul României.
Premierul Mihai Tudose și președintele PSD Liviu Dragnea au făcut, miercuri, o scurtă vizită la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu, potrivit directorului unității sanitare, Cornel Benchea.
„În seara asta am avut vizita domnului prim-ministru al României și a președintelui PSD. A fost o vizită surpriză de circa 15 minute doar, dar eu zic că suficientă. Au dorit să vadă un pic care este situația de la Unitatea de Primiri Urgențe. Am intrat cu dânșii înăuntru, am văzut care este situația, care este spațiul destinat acestei activități. Și-au dat seama că este un spațiu destul de redus și era destul de aglomerat și au propus să facem o analiză a situației spitalelor din Sibiu și, împreună cu Prefectura, cu Primăria și cu Consiliul Județean să se ia cea mai bună decizie în urma acestei analize”, a declarat Benchea, conform Agerpres.

Ultima oră

Comentariul meu