foto - am găsit cel mai frumos boutique din județul sibiu. bianca a pus pe picioare o afacere superbă

Să oferi cuiva un cadou este o adevărată aventură. De ce are nevoie? Oare o sa îi placă? Dar oare o să se folosească de el? E complicat, dar numai atunci când nu mergi în magazinul care trebuie. Ca să nu mai aveți bătăi de cap atunci când trebuie să alegeți un dar, vă trimitem noi la Anna Boutique. E cel mai șic boutique, inspirat din vechile tradiții săsești. Când intri acolo parcă intri în casa lui Oma, nu există rafturi, toate produsele sunt aranjate exact ca într-o casă.

Boutique-ul din Avrig, ca cele din străinătate
Anna Boutique se află în Avrig. Faima i s-a dus foarte repede, imediat după ce s-a deschis, în 2011. ”Am luat modelul de la magazinele de gen din străinătate. La noi acest concept nu exista, așa că a prins foarte repede și la foarte multă lume”, povestește Bianca Cotora, cea care a avut ideea magazinașului.

foto - am găsit cel mai frumos boutique din județul sibiu. bianca a pus pe picioare o afacere superbă

După cum îi spune și numele -boutique- este un alt fel de magazin. Aici se găsesc lucruri pentru casă- de la decorațiuni, la perne, la fursecuri, zacuscă și gemuri. Toate sunt handmade, făcute de cele cinci tinere care colaborează la Anna Boutique. foto - am găsit cel mai frumos boutique din județul sibiu. bianca a pus pe picioare o afacere superbă”Tiparele pentru făcute de noi. Fursecurile și gemurile se pregătesc în laboratorul de lângă atelier. Așa că atunci când avem comandă de gemuri sau fursecuri ne mobilizăm toate acolo, iar când avem comandă pentru decorațiuni, ne mutăm în atelier. Absolut totul este făcut de noi”, spune Cotora Bianca.foto - am găsit cel mai frumos boutique din județul sibiu. bianca a pus pe picioare o afacere superbă

Cu siguranță, inedit
Atunci când intri la Anna Boutique ai senzația că ai intrat într-o casă săsească. Totul este amenajat cu produsele făcute de Bianca și colegele ei, care de fapt sunt produsele expuse pentru vânzare.

foto - am găsit cel mai frumos boutique din județul sibiu. bianca a pus pe picioare o afacere superbă

”Magazinul nu are rafturi, tocmai pentru că mi-am dorit altceva. Mi-am dorit ca atunci când clientul intră, să poată vedea ceea ce avem, fără a fi un vânzător interpus. Se poate plimba prin magazin, poate pune mâna pe decorațiuni, să vadă exact ce va cumpăra. Totul are o tentă săsească, pentru că bunica mea a fost săsoaică, iar în boutique se regăsesc elemente din copilăria mea”, povestește Bianca.

foto - am găsit cel mai frumos boutique din județul sibiu. bianca a pus pe picioare o afacere superbă

Produsele dulci sunt făcute și ele după rețete proprii. Cu siguranță veți dori să gustați dintr-o dulceață de piersică cu rozmarin, de căpșuni cu piper roz sau zmeură cu mentă. Zacusca cu hribi e de neratat, la fel ca și varietatea de fursecuri. foto - am găsit cel mai frumos boutique din județul sibiu. bianca a pus pe picioare o afacere superbă”La început am combinat rețete din cărți de bucate, dar apoi am început să facem noi tot felul de combinații așa că acum avem rețete proprii. Dacă nouă ne place gustul, producem și pentru vânzare”, spune Bianca.

Cadouri unicat
Ceea ce se găsește la Anna Boutique poate cu ușurință să înfrumusețeze o casă. O pernuță așezată unde trebuie, o decorațiune într-un colț din bucătărie, o față de masă pentru o ocazie specială… Fiecare găsește ceva ce să îi placă. foto - am găsit cel mai frumos boutique din județul sibiu. bianca a pus pe picioare o afacere superbăAșa că aici se găsesc și cele mai inspirate cadouri. Puteți comanda online ceea ce vă doriți, chiar dacă nu sunteți din Sibiu, iar produsele vor ajunge la voi în cel mai scurt timp. foto - am găsit cel mai frumos boutique din județul sibiu. bianca a pus pe picioare o afacere superbă”Facem coșuri-cadou în combinațiile propuse de noi sau în combinațiile pe care le dorește clientul. De exemplu, dacă punem un șorț, merge foarte bine și un borcan cu dulceață, niște fursecuri și o față de masă, toate asortate”, spune Bianca.

foto - am găsit cel mai frumos boutique din județul sibiu. bianca a pus pe picioare o afacere superbă

Cu siguranță cadoul va fi unul unicat. ”Toate produsele fiind unicat sau în serii foarte mici, cadourile sunt și ele unice. De exemplu, pentru coșurile-cadou pentru corporate nu facem niciodată la fel pentru doi clienți. Nici măcar pentru același, de la un an la altul”, asigură Bianca.foto - am găsit cel mai frumos boutique din județul sibiu. bianca a pus pe picioare o afacere superbă

Și pentru că va veni Crăciunul, bradului sigur îi va sta mai bine cu măcar o decorațiune de la Anna Boutique.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu