starea drumurilor din județul sibiu. cum se circulă după ninsori
Foto Arhivă

Cei de la Drumuri și Poduri anunță că în ciuda ninsorilor căzute peste județul Sibiu în ultimele zile, toate drumurile aflate în subordine sunt deschise și circulabile.

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informeaza că din cauza căderilor de zăpadă, viscolului și poleiului, în dimineața zilei de luni 30.10.2017 începand cu ora 4.00 s-a intervenit cu utilaje și autobasculante (cu material antiderapant) pe urmatoarele sectoare de drum:
– DJ 106A Păltiniș – autobasculantă cu lama și tractor cu lamă
– DJ 106E – Jina – autobasculantă cu lamă
– DJ 106M – Gura Raului – baraj – autoutilitară
– DJ 106G – Poiana Sibiului – Dobîrca – autobasculantă cu lamă
– DJ 107B – Alămor – intersecție Bogatu – autobasculantă cu lamă
– DJ 106 Sibiu – Nocrich – autobasculantă
– DJ 106C și DJ 106D Sibiu – Sadu – și Cisnadioara – autobasculantă
– DJ 106D Rășinari – Poplaca – autoutilitară
În cursul serii zilei de duminică 29.10.2017 s-a desfășurat activitate de patrulare cu autoutilitare pe DJ 106A și DJ 106E.
”În urma acestor intervenții drumurile respective au fost păstrate deschise nefiind înregistrat niciun eveniment rutier. Recomandăm participanților la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene vă informăm că pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “alertă trafic”)”, spun cei de la Drumuri și Poduri Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu