Liga 1: FCSB a învins categoric CS Universitatea Craiova, scor 5-2

Meciul etapei în Liga 1 la fotbal a generat un nou lider în clasament: FCSB a urcat pe prima poziţie după ce a trecut triumfător de CS Universitatea Craiova, scor 5-2. Oltenii au fost învinşi chiar pe teren propriu şi au rămas astfel pe locul 3, la diferenţă de trei puncte de lider. Între cele două formaţii, în clasament se mai află CFR Cluj, ce a făcut un pas greşit acasă cu Gaz Metan Mediaş, obţinând doar un egal, 0-0, deci un singur punct. Podiumul arată aşadar în felul următor la finalul etapei cu numărul 16: FCSB cu 35 de puncte, CFR Cluj cu 34 de puncte şi CS Universitatea Craiova cu 32 de puncte.

FCSB a condus cu 3-0

În ceea ce se poate numi derby-ul etapei, FCSB a deschis scorul încă din primul minut, ceea ce a tăiat din avântul gazdelor. Gnohere a marcat cu un şut bine plasat, în secunda 44, din centrul careului. În minutul 33 a fost stabilit scorul la pauză: 0-2, gol înscris de Filipe Teixeira într-o fază începută de Momcilovic.

Pentru CS Universitatea Craiova, totul s-a năruit în minutul 62, când Florin Tănase a primit mingea de la Alibec şi a scăpat spre poartă, învingând portarul advers. Cu puţin noroc, craiovenii au redus din diferenţă în minutul 66, când a fost consemnat autogol Ionuţ Larie. De fapt, Andrei Burlacu a şutat din mijlocul careului, iar mingea a fost deviată involuntar în poartă.

Goluri multe, meci foarte animat

Meciul disputat pe stadionul „Municipal” din Drobeta-Turnu Severin şi arbitrat de Istvan Kovacs (centru), Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene (tuşieri) a fost extrem de animat, iar numărul mare de goluri i-a bucurat cu siguranţă pe pasionaţii de fotbal. În minutul 69, a fost rândul celor de la Universitatea Craiova să marcheze un autogol, prin Renato Kelic (fază generată de fapt de Budescu).

Până la final, jocul a fost ofensiv în continuare, rezultând alte două goluri: Renato Kelic în minutul 72 (de această dată în poarta adversă) pentru 2-4 şi Florinel Coman în minutul 83 pentru scorul final 2-5. Cartonaşe galbene au primit de la gazde Kelic, iar de la oaspeţi Larie, Tănase, Pintilii.

Cum au arătat cele două echipe în teren

CS Universitatea Craiova a evolut astfel: Calancea – Datkovic (Dimitrov 58′), Kelic, Ferreira – Martic, Mateiu, Screciu (Briceag 84′), Bancu – Gustasvo, Băluţă, Mitriţă (Burlacu 64′). Antrenor: Devis Mangia.

FCSB a găsit se pare varianta câştigătoare: Niţă – Enache, Bălaşa, Larie, Momcilovic – O. Popescu, Nedelcu (Pintilii 76′)- Teixeira, Budescu (F. Coman 73′), Tănase – Gnohere (Alibec 53′). Antrenor: Nicolae Dică.

Alte meciuri din Liga 1

Tot în etapa a 16-a s-au disputat vineri, sâmbătă şi duminică alte meciuri cu următoarele rezultate consemnate: CSMS Iaşi – Concordia Chiajna, 3-1, FC Voluntari – Juventus Bucureşti, 0-0, ACS Poli Timişoara – Astra Giurgiu, 2-1.

Liga 1, preferată de către pariori

Campionatul naţional de fotbal al României generează cele mai intense emoţii în rândul românilor. Evident, acest lucru se întâmplă pentru că pasionaţii de fotbal adoră să se simplă cât mai aproape de acţiunea de pe teren. Culoarea locală este aşadar foarte relevantă, chiar dacă nivelul de tehnică şi de spectacol din Liga 1 este cu mult mai slab decât în campionate naţionale de top din Europa, aşa cum sunt La Liga, Serie A, Premier League şi Bundesliga. Desigur, românii sunt interesaţi şi de aceste ligi, alături de UEFA Champions League şi UEFA Europa League.

Pasiunea pentru fotbalul autohton se simte cel mai bine în audienţele TV şi la pariuri sportive. Mai nou, tot mai intensă este activitatea pariorilor în agenţiile online, acolo unde jocul este atât de simplu şi de plăcut. Pentru şanse mai mari de câştig, pe internet se pot accesa de asemenea ponturi de pariere şi chiar ponturi legate de promoţiile agenţiilor de pariuri online, de exemplu Betfair promoţii şi alte campanii atractive.

Distracţie la cote maxime

Pariurile sportive reprezintă înainte de orice o formă de divertisment. Cei care joacă în mod echilibrat la pariuri online, poate inclusiv la varianta de pariere live, reuşesc cu adevărat să guste distracţia la cote maxime. Adrenalina este mai intensă dacă se urmăresc în direct evenimentele sportive care anterior au fost selectate în biletul zilei.

Ultima oră

Comentariul meu