foto - gest frumos al judocanului daniel natea. ajutor pentru patru copii care locuiesc într-un grajd

Sportivul sibian a făcut în acest weekend o vizită surpriză la o familie greu încercată de viață. Dani Natea a mers cu câteva ajutoare la Avrig, acolo unde patru copii și tatăl lor trăiesc într-un grajd.

Dani Natea a fost profund impresionat de povestea de viață a unei familii din Avrig care își duce traiul în condiții extrem de neprielnice. foto - gest frumos al judocanului daniel natea. ajutor pentru patru copii care locuiesc într-un grajd’’Astăzi am avut ocazia de a ajuta o familie greu încercată de viață. Este vorba de un tată care a rămas cu patru copii în urma decesului soției și care luptă din răsputeri să îi hrănească și să îi trimită la școală. Din păcate locuiesc într-un grajd amenajat unde adeseori plouă… Vreau prin aceasta postare să stârnesc și dorința altor oameni de a face familiile nevoiașe mai fericite’’, a spus Dani Natea, pe contul său personal de Facebook.foto - gest frumos al judocanului daniel natea. ajutor pentru patru copii care locuiesc într-un grajd
ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV Autosport Event a fost cea care l-a sprijinit pe Daniel Natea în această acțiune.

Dani a mers cu câteva ajutoare la această familie, iar copiii și tatăl lor au fost extrem de impresionați de gestul făcut de sportivul sibian.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii