sibianul cătălin roșca este noul country manager la c&a românia

Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de haine care activează pe piața din România, a promovat pe o funcție cheie la nivelul board-ului din țara noastră un tânăr antreprenor din Sibiu.

Retailerul de modă C & A l-a numit pe sibianul Cătălin Roşca în poziţia de country manager pentru România. Mutarea vine în contextul în care un alt român, Cristian Codrea, se va ocupa de dezvoltarea ope­ra­ţiu­nilor retailerului de modă C & A pe nouă pieţe din Europa Centrală şi de Est. Codrea s-a ocupat anterior de piaţa locală alături de Croaţia şi Serbia.
Cătălin Roşca lucrează pentru grupul C & A din 2011, prima poziţie fiind aceea de director de magazine la Sibiu, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn, anunță ZF. Apoi, în 2014 a devenit district manager, iar în acest an a preluat funcţia actuală de country manager.

sibianul cătălin roșca este noul country manager la c&a românia
FOTO – Facebook

Înainte de a lucra pentru grupul de modă, executivul român a lucrat pentru o altă firmă din sectorul modei, după ce cariera şi-o începuse în sectorul bancar, la BRD ca ofiţer de credite în perioada 1999-2000. Executivul este absolvent al unei facultăţi cu profil economic la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi are un master în domeniul administraţiei afacerilor la Arad.

Ultima oră

Comentariul meu