primăria sibiu despre mocirla de pe zăvoi: lucrările sunt complexe. nu se vor încheia anul acesta

Primăria Sibiu a reacționat în urma plângerilor cetățenilor care locuiesc pe străzile Zăvoi și Luceafărului. Municipalitatea spune că în cazul străzii Zăvoi se va aduce la un stadiu la care să se poată circula în această iarnă, pentru că lucrările de aici nu se vor finaliza decât în 2018.

În urma articolului publicat joi de oradesibiu.ro legat de starea deplorabilă în care se află străzile Zăvoi și Luceafărului, reprezentanții primăriei Sibiu vin cu precizări.
Aceștia spun că ambele străzi se află în curs de modernizare, lucrări​le constând în reabilitarea rețelelor de utilități, amenajarea carosabilului și trotuarelor, amenajarea zonelor verzi și a spațiilor de parcare.
’’Pe strada Zăvoi lucrările au ca termen de finalizare luna aprilie a anului 2018. Pe această stradă lucrările sunt complexe mai ales din punct de vedere al conductelor de apă de mare diametru care necesită săpături adânci și largi. Lucrările de modernizare nu se vor încheia în acest an, dar înainte de venirea iernii constructorul va lua măsuri pentru ca pe stradă să se poată circula, dar în condiții de șantier’’, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO Mocirla Sibiului – Strada Zăvoi arată ca în evul mediu. Situație grea și pe Luceafărului

Luceafărului va fi gata în această toamnă
În cazul străzii Luceafărului, cei de la Primăria Sibiu spun că lucrările la rețeaua de apă sunt finalizate, iar săpătura generală este deja făcută pe mai mult de jumătate de stradă. Conform graficului avansat de constructor, până la venirea iernii pe această stradă se vor betona trotuarele, iar pe carosabil se va așterne umplutura și cel puțin un strat de piatra spartă. Stadiul actual al străzii este cauzat de ploaia care a oprit temporar lucrările și a creat acest disconfort care, din păcate, este inevitabil în cazul unui șantier care presupune ca toată strada să fie săpată.​ Situația se va remedia în scurt timp, pe măsură ce lucrările avansează.​primăria sibiu despre mocirla de pe zăvoi: lucrările sunt complexe. nu se vor încheia anul acesta’’Ne pare rău ​pentru​ disconfortul creat, dar rezultatul pozitiv ​va fi acela că cele două străzi vor fi redate locuitorilor​ complet​ modernizate’’, spune Mirela Gligore de la Biroul de presă al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu