pefoc.ro- sibienii care au făcut din foc o afacere pentru români

Și la Sibiu s-au descoperit beneficiile focului, iar asta a dus la pornirea unei afaceri de familie, care astăzi se numește PEFOC.ro, cu cel mai mai mare magazin online de șeminee din țară. Din pasiune pentru șeminee această afacere a crescut până când a ajuns lider de piață pe domeniul șemineelor în România. Strategia creată de PEFOC a fost întotdeauna dezvoltată pe clienţi, oferta lor fiind modificată în permanenţă, în funcţie de cerinţele acestora. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu și cu o deschidere totală către client, este astăzi fără îndoială cea mai performantă firmă de șeminee din țară în care clienţii au încredere, pentru că, în primul rând oferă calitate, garanție și soluţia optimă pentru a aduce în casa lor șemineul dorit. Dacă alegi PEFOC.ro trebuie să știi că aceștia se bucură și de certificări numeroase, în ţări precum Germania, Cehia, Polonia. Multitudinea de focare șeminee existente în momentul de față produce o mulțime de posibilități și locuri de amplasare. Cu diverse designuri, un șemineu sau termosemineu  își poate găsi locul oriunde, oricât de mare sau mică ar fi camera, oricât de rustică sau modernă ar fi locuința, oricât de extravagant sau modest ar fi stilul tău.

Îi motivează dorinţa de a răspunde cât mai multor cereri și de a fi accesibili din punct de vedere al preţului, pentru un număr cât mai mare de clienţi. Iar acest lucru s-a concretizat în cei peste 8.000 de clienţi care achiziţionează cel puţin unul dintre produsele PEFOC. Preţurile modelelor de șeminee sau sobe sunt stabilite în funcţie de amplasarea, suprafaţa care trebuie încălzită, dacă este vorba de un model de focar semineu tradiţional sau este un model tip centrală, gabaritul șemineului, coșul de fum, distribuţia aerului sau op­ţiuni suplimentare, iar pentru asta este necesar ca un meșter PEFOC să se deplaseze la fața locului.pefoc.ro- sibienii care au făcut din foc o afacere pentru români

Lasă ideile tale pe mâna experților și poți fi liniștit și sigur că acestea se vor concretiza, rezultând un semineu care-ți va încălzi nu doar locuința, ci și inima. Fie că vorbim de șeminee pe lemne, pe bioetanol sau electrice, Pefoc.ro este alegerea perfectă pentru a-ţi împlini un vis, având parte de calitate, de preţuri accesibile, de durată lungă de viaţă cu garanţii de 5 ani la produse și nu în ultimul rând, de un plus de siguranţă. Cu ajutorul firmelor de curierat rapid, produsele sunt livrate gratuit până la client acasă, oriunde în ţară, între 24 și 48 de ore. Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

pefoc.ro- sibienii care au făcut din foc o afacere pentru români

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ma b ucur ca avem firme de succes in Sibiu. Am dat de ei din pura intamplare ca imi cautam un semineu electric si mi-au aratat niste seminee cu bioetanol si am ales unul cu foc adevarat si da si caldura. La bloc ceva mai aproape de realitate nu cred ca exista.