Halloween cu surprize în week-end, la Shopping City Sibiu

În așteptarea sărbătorii de Halloween, Shopping City Sibiu se transformă în principala destinație de distracție pentru cei mici. În perioada 27 – 29 octombrie, centrul comercial a pregătit pentru copii și părinți o serie de evenimente și activități distractive, de la târguri de dulciuri și produse handmade și până la ateliere de creație pentru cei mici.

Timp de trei zilei, începând cu 27 octombrie, Shopping City Sibiu organizează „Târgul Mamprenoarelor” (Târgul mamelor antreprenoare) și își invită vizitatorii să descopere produse handmade, dulciuri delicioase, costume inedite de carnaval, dar și să participe la workshop-uri gratuite pe tema echilibrului între carieră și familie. De asemenea, participanții vor putea testa și cumpăra produsele aduse de cei 10 expozanți prezenți la târg, în zona magazinului Douglas din centrul comercial. Accesul la eveniment este gratuit.

Sâmbătă, 28 octombrie, în intervalul orar 16:00 – 19:00, Shopping City Sibiu intră în atmosfera de Halloween cu evenimentul „Vânătoarea de Vrăjitoare”. Provocarea pentru cei mici este să găsească cele patru vrăjitoare ascunse în mall, iar la finalul cursei vor fi răsplătiți cu dulciuri. Pentru că evenimentul îmbină jocul cu creativitatea, copiii se vor mai putea bucura de o serie de ateliere de creație, vor fi invitați la sesiuni distractive de face painting și vor învăța cum să modeleze baloane. Participarea la evenimenteste gratuită.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele care au loc la Shopping City Sibiu sunt disponibile pe website-ul https://shoppingcitysibiu.roși pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitysibiu/.

 

Ultima oră

Comentariul meu