ultimul weekend de octombrie la sibiu. unde ieșim și ce putem face în oraș

Ultimul week-end de octombrie stă să înceapă și deși se anunță a fi unul ploios nu vă speriați, căci nu veți sta în casă și vă veți plictisi. Și asta pentru că la fel ca în fiecare final de săptămână Sibiul este ofertant din punct de vedere al evenimentelor organizate.

Cotton Pub s-a închis pentru renovare, dar nu-i bai. Pentru că, dacă sunteți obișnuiți să mergeți pe strada Rațiu nr. 9 veți găsi totuși ceva de făcut. De exemplu, puteți lua masa la unul din cele mai bune restaurante din Sibiu- Trattoria Ciao Italia. Recent renovat și el, restaurantul are de oferit un meniu bun de tot, dar și o atmosferă unică. Despre noul look al restaurantului, aici.ultimul weekend de octombrie la sibiu. unde ieșim și ce putem face în orașEvenimentul cultural care domină acest final de săptămână este fără doar și poate Festivalul Internațional Clara Haskil. Începe vineri și ține până duminică, așa că aveți timp berechet să mergeți la cât mai multe concerte. Programul aici.

În cadrul manifestărilor dedicate sărbătoririi celor 200 de ani de la deschiderea pentru public, Muzeul Național Brukenthal, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Complexul Național Muzeal ASTRA și Muzeul Bucovinei, organizează în perioada 26-28 octombrie 2017 Simpozionul Internațional: Imaginea Divinității în Neolitic și Eneolitic. Căi de comunicare. Așa că cei interesați pot participa la lucrările simpozionului până luni.

Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan Sibiu – Young Stars Ballet Competition debutează vineri. Va fi o ediție cu sute de participanți, iar programul îl găsiți aici. ultimul weekend de octombrie la sibiu. unde ieșim și ce putem face în orașSâmbătă dimineața, prin tradiție, este dedicată copiilor. La Teatrul Gong are loc Atelierul de creat Povești, coordonat de Diana Ribana. Copiii cu vârste între 6 și 10 ani sunt așteptați de la ora 10 și de la ora 12.

Cei mai micuți, cu vârste de peste 3 ani, pot merge sâmbătă tot la Teatrul Gong, la specatcolul Sarea-n bucate după Petre Ispirescu. Va începe la ora 18, iar un bilet costă 9 lei. Cei care nu ajung sâmbătă la teatru piesa se va juca și duminică de la ora 11.

Stagiunea Camerală Florescu-Fernandez & Friends va avea loc duminică, de la ora 17, la sediul FDGR, Sala Oglinzilor. În programul de trio cu pian al acestui recital veți asculta teme populare de origine ceha, spaniola și română prelucrate de mari compozitori ai muzicii clasice precum și emblematicul Trio în do minor op.1 a lui Ludwig van Beethoven. Intrarea este liberă.

 

Ultima oră

Comentariul meu