foto - douăzeci și cinci de cupluri din sibiu au sărbătorit nunta de aur

Manifestarea, care a cuprins o slujbă religioasă şi o masa festivă presărată cu numeroase surprize, s-a desfăşurat sub motto-ul “#REZIST +50ani”. Unul dintre cupluri a împlinit 71 de ani de căsnicie.

Se spune că dragostea adevărată durează pentru totdeauna. Pentru 25 de cupluri din Sibiu dragostea durează de-o viaţă întreagă. Domnii şi doamnele ajunşi la vârste venerabile au sărbătorit o jumătate de veac de căsnicie în cadrul unui eveniment pus la cale de Organizaţia Municipală a PSD Sibiu.foto - douăzeci și cinci de cupluri din sibiu au sărbătorit nunta de aurNunta de Aur, #REZIST +50ani a debutat miercuri după-amiază cu o slujbă solemnă desfăşurată la Biserica Trei Stejari de pe strada Ştefan cel Mare. După ce au primit binecuvântarea, cele 25 de cupluri s-au îndreptat spre restaurant.
“Am ales motto-ul #REZIST +50ani deoarece cred că dumneavoatră vi se potriveşte cel mai bine. Căsniciile dumneavoastră rezistă de peste 50 de ani, în ciuda tuturor problemelor pe care, inevitabil, viaţa vi le-a scos în cale. Avem în mijlocul nostru un cuplu care sărbătoreşte 71 de ani de căsnicie. Mulţi dintre noi ne dorim să ajungem la acea venerabilă vârstă, dar dânşii au petrecut acei ani împreună, ca familie. Doamnelor şi domnilor, aveţi toată admiraţia şi respectul nostru!”, a spus Cătălin Stanciu, Preşedintele Organizaţiei Muncipale PSD Sibiu.foto - douăzeci și cinci de cupluri din sibiu au sărbătorit nunta de aurSărbătoriţii au primit câte o insignă cu #REZIST +50ani, o medalie, o diploma aniversară, iar doamnele câte un buchet cu trei trandafiri roşii. Din partea Mitropoliei Ardealului, Cuplurile de Aur au primit câte o carte de rugăciune.foto - douăzeci și cinci de cupluri din sibiu au sărbătorit nunta de aurÎn ciuda vârstei înaintate, domnii şi doamnele nu au putut rezista acordurilor musicale din tinereţile lor şi au încins ringul de dans până seara târziu.

Ultima oră

Comentariul meu