invitație la cea mai autentică petrecere de halloween. cu foc de tabără și atmosferă specială

În seara de 4 noiembrie, începând cu ora 19:00, Palatul Brukenthal din Avrig va fi gazda celei mai autentice petreceri de Halloween.

Sunteţi invitaţi cu mic cu mare să vă alăturaţi celui mai fastuos eveniment la care vor participa cei mai petrecăreţi vampiri, vrăjitoare şi spirite ale întunericului.
’’Am pregătit pentru tine surprize terifiante, o tombolă la care poţi participa şi o atmosferă incendiară alături de spectaculosul DJ Daniel, toate acestea petrecându-se într-un cadru ce îţi va da fiori,de-a dreptul! Odată cu lăsarea întunericului, vom face un foc de tabără în grădinile Palatului Brukenthal, care va încinge atmosfera petrecerii. Pentru ca distracţia şi amuzamentul să nu cunoască limite, costumaţia este obligatorie! În plus, nu vă lăsăm nerăsplătiţi, ci vom premia cele mai ingenioase şi înspăimântoare costumaţii’’, spun organizatorii evenimentului.invitație la cea mai autentică petrecere de halloween. cu foc de tabără și atmosferă specialăLasă-ţi teama deoparte şi distrează-te la cea mai amuzantă petrecere de Halloween. Preţul unui bilet costă doar 60 de lei, fiind incluse băuturile non alcoolice şi deliciile speciale din cadrul bufetului, pregătit de maeştrii bucătari ai palatului. Achiziţionarea biletelor se face la recepţia Palatului Brukenthal sau la adresa de e-mail office@palatulbrukenthalavrig.ro. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0726 234 417.

Ultima oră

Comentariul meu