întreruperi de trafic pe valea oltului de miercuri până vineri. se taie mai mulți copaci
Foto Arhivă

Șoferii care au drum pe DN7 – Valea Oltului, se vor lovi de mai multe blocaje în trafic datorate unor intervenții ale lucrătorilor de la Drumuri Naționale. Aceștia vor tăia mai mulți copaci pe tronsonul Brezoi — Racovița.

Circulația pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu se va desfășura cu întreruperi de miercuri până vineri, pentru a le permite lucrătorilor de la Secția Regională de Drumuri să taie anumiți arbori de pe marginea drumului, care pun în pericol siguranța traficului rutier, anunță Centrul Info Trafic citat de Agerpres.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că miercuri și joi, în intervalul orar 8,00 — 17,00 și vineri, în intervalul orar 8,00 — 12,00, pe DN7 Râmnicu Vâlcea — Sibiu traficul rutier va fi întrerupt pentru intervale scurte de timp (de maximum 10 minute) pe tronsonul Brezoi — Racovița, în județul Vâlcea.
Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină la volan, să ruleze cu prudență și să respecte indicațiile piloților de trafic ce vor dirija circulația.

Ultima oră

Comentariul meu