video - fc hermannstadt învinge pe fc voluntari și merge în optimile cupei româniei

Sibiul a reușit surpriza șaisprezecimilor în Cupa României la fotbal. FC Hermannstadt a învins cu 1-0 după prelungiri pe deținătoarea trofeului, FC Voluntari.

În fața unui public numeros, echipa pregătită de Alex Pelici a reușit ceea ce un oraș întreg spera. Sibiul a eliminat pe FC VOLUNTARI, după un meci în care gruparea noastră nu a fost cu nimic mai prejos decât echipa care sezonul trecut a câștigat trofeul.
După primele 90 de minute scorul a fost 0-0, dar sibienii au avut o bară prin Cîrstean în minutul 66. S-a intrat în prelungiri, iar Hermannstadt a îndrăznit mai mult. A venit și golul, prin căpitanul Dâlbea. Acesta a șutat direct în vinclu de la aproximativ 17 metri și Sibiul a sperat să fie buturuga mică.
Până la finele prelungirilor nimic nu s-a mai întâmplat, așa că echipa lui Pelici a obținut calificarea în optimile de finală și a reușit supriza zilei în cea mai populară competiție de fotbal din România.

FC Hermannstadt:
H. Moldovan – Mih. Stancu, I. Stoica, Ct. Pîrvulescu, D. Tătar (cpt.) – Necşulescu (Dâlbea 78′), Boboc – P. Petrescu (S. Lupu 90+5′), Bg. Rusu, I. Popa (Hergheligiu 60′) – Cîrstean (Şt. Blănaru 69′)
Rezerve neutilizate: Căbuz – R. Crişan, Pamfile
Antrenor: Alexandru Pelici

FC Voluntari:
Petrariu – Filipov, Balaur, Mih. Popescu, Acsinte – Al. Răuţă (Laur. Marinescu 90′), Novac (cpt.) – Mih. Căpăţână (Ivanovici 66′), Fl. Cernat, Pîrcălabu (Popadiuc 73′) – Tudorie
Rezerve: Gavrilaş – C. Achim, Vl. Olteanu, Trandafirescu
Antrenor: Claudiu Niculescu

Ultima oră

Comentariul meu