video foto - emoții mari pentru bobocii de la academia forțelor terestre. au depus jurământul față de țară

Bobocii de la Academia Forțelor Terestre din Sibiu au depus jurământul prin care se angajează să își apere țara și poporul.

Ploaia nu le-a stat în cale, ceremonia care a fost programată a se desfășura în curtea AFT, s-a mutat în sala de sport. 233 de studenți, dintre care 44 fete, au avut parte de o ceremonie emoționantă, la care au participat familiile lor, prieteni , dar și oficialități.

video foto - emoții mari pentru bobocii de la academia forțelor terestre. au depus jurământul față de țară video foto - emoții mari pentru bobocii de la academia forțelor terestre. au depus jurământul față de țară video foto - emoții mari pentru bobocii de la academia forțelor terestre. au depus jurământul față de țară

Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, a fost și el prezent la depunerea jurământului, și le-a transmis studenților că alături de ei va fi mereu Biserica.video foto - emoții mari pentru bobocii de la academia forțelor terestre. au depus jurământul față de țară ”Jurământul vă obligă nu doar la respectarea legii, dar și la legământul pe care l-ați făcut în fața lui dumnezeu luându-l ca martor, pentru că acea formulă ”Așa să-mi ajute Dumnezeu” va pecetlui legământul pe care l-ați făcut acum. Vă binecuvântăm pentru că ați ales nu să fiți doar apărători ai României, ci și viitorii conducători ai oastei noastre”.

Ultima oră

Comentariul meu