thriller pe calea cisnădiei din sibiu ► te bagi?

Când oboseală te doboară și, ca-ntotdeauna, visezi doar la odihnă, te roade un gând: cum ar fi să faci ceva diferit azi? Într-o locație la îndemână, accesibilă, un loc care îți incită imaginația ție și prietenilor sau colegilor tăi fiindcă, bineînțeles, doar n-o să vii singur. După ce ai intrat într-una din camerele capcană de la Xcape Room Sibiu în urma ta auzi doar un click surd. Ai doar o oră să scapi.
Povestea din spatele ușilor închise nu o cunoaște nimeni, iar după ce intri, tu devii personajul principal.
Când te dezmeticești, ești închis într-o cameră special amenajat după scenariul pe care tu și echipa ta ați ales-o. Contra-cronometru trebuie să găsiti indicii, să rezolvați puzzle-uri, să deschideți încuietori și să evadați. Indiciile și misterele te captivează.

The Jigsaw este cameră-vedetă a lunii!

Povestea macabră a fascinat oamenii de-a lungul anilor și s-a transformat în reprezentarea iconica a ceea ce înseamnă thriller psihologic. Luna această, de Halloween, odată cu lansarea ultimului film din serie-Saw VIII- Xcape Room vă așteaptă cu o cameră specială pentru a experimenta pe viu scenariul.
Lasă o seară terasa și mergi cu prieteni să iei o doză de adrenalină pură, acceptă provocarea contra-timp și joacă ”in real life” un joc al cărui obiectiv este să-ți salvezi viață!

Încearcă o altă experiență pe Str. Calea Cisnadiei, Nr. 50. Programări la +40 743 282 378, 0722 654 250 | www.xcaperoomsibiu.ro.
Orar zilnic: 10:00 – 22:00

Xcape Room Sibiu pune la dispoziție trei camere de evadare dintre cele mai interesante și pline de suspans. Timp de o oră, mintea îți va fi activă, logică ta va fi pusă la grea încercare prin cele mai variate puzzle-uri ce necesită intuiție și gândire ”out of the box”. Jocurile de evadare te transpun într-o altă realitate, una plină de mister, adrenalină și distracție!
Muncă în echipă definește activitatea de evadare, asta făcând să aveți mai multă satisfacție la final. Vei ieși de la Xcape Room încărcați de entuziasm și neașteptat de multă energie.

thriller pe calea cisnădiei din sibiu ► te bagi?
Un colț din Bunker

Te simți de acum în stare să rezolvi toate problemele… Pentru început, îți spui doar că vei reveni… Timpul parcă a trecut în zbor, dar te mai așteaptă două camere: o bază militară unde s-a activat secvența de autodistrugere –The Bunker, și sumbră cameră a crimei nerezolvate, unde chiar detectivul ce o investiga a dispărut – The Murder Scene.thriller pe calea cisnădiei din sibiu ► te bagi?

 

Ultima oră

Comentariul meu