peste 4000 de vizitatori la târgul imobiliar şi salonul de mobilă sibiu de la redal expo

Cele doua evenimente s-au desfășurat concomitent la Redal Expo, timp de patru zile, între 19 și 22 octombrie. Organizatorii au anunțat noi ediţii pentru cele doua evenimente conexe, la începutul anului viitor.

A fost locul ideal de descoperire a ofertei imobiliare precum și a domeniilor conexe, furnizori de amenajări interioare, firme de construcţii și instituții finaciar-bancare. Șaptezeci de expozanți au acceptat invitația organizatorilor, întărind şi mai mult nevoia unor astfel de evenimente pentru publicul sibian si nu numai. Publicul s-a arătat foarte încântat de oferta imobiliară prezentă la acest eveniment și a confirmat din nou nevoia crescută de locuințe în orașul nostru.
Un punct de atracție a fost prima ediţie a Salonului de Mobilă Sibiu, unde pe parcursul celor patru zile, vizitatorii au putut descoperi o gamă variată de mobilier oferită direct de către producători veniţi din întreaga ţară.
„La această ediţie am încercat să implementăm un concept diferit, reuşind în parteneriat cu Redal Expo să realizăm doua evenimente expoziţionale în aceeaşi locaţie, oferind astfel, publicului vizitator, diversitate şi oferte într-un singur loc.” a transmis Ioana Aldea, manager general Sibiu Expo & Events.
Organizatorii au anunțat noi ediţii pentru cele doua evenimente conexe, la începutul anului viitor, cu și mai mulți expozanți și invitați, dorind să devină un factor de reper și informare pentru piața imobiliară, amenajări şi de construcţii din Sibiu.peste 4000 de vizitatori la târgul imobiliar şi salonul de mobilă sibiu de la redal expoTârgul Imobiliar şi Salonul de mobilă Sibiu 2017 sunt evenimente organizate de Sibiu Expo & Events, companie specializată in organizarea de expoziții, târguri și evenimente. Misiunea companiei este de a organiza pentru piața locală și regională evenimente inovative, bazate pe informație de calitate atât pentru publicul larg cât și pentru specialiștii de profil.

Ultima oră

Comentariul meu