case de vacanță prădate de hoți în lunca sevișului. pagubele sunt destul de mari

Hoții au dat iama în cabanele din zona Cela Cisnădiei- Lunca Rășinari. În noaptea de vineri spre sâmbătă două dintre acesta, construite una lângă cealaltă, au fost sparte.

Proprietarii lor au depus a doua zi plângere la poliție, în care spuneau că le-au fost furate bunuri- scule electrice, unelte, aparate electronice- în valoare totală de 14.500 de lei.
”La nivelul poliției municipiului Sibiu se fac cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea lor la răspundere pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Stati asa nu va grabiti ca o sa iasa din ce in ce mai multi prieteni scosi de domnu Toader de la “bulau” carora nu le-au oferit decat alternativa de a intra iar ca vine iarna dar nu inainte de a ne face cateva crime,talharii si pagube materiale ca sa umblam noi cetatenii contribuabili pe la politie si prin tribunale ca sa pierdem si timp si bani .Asta e Romania !

    1. Kk de Militie.nu face nimic. Se pare ca is aceeasi hoti care dau tarcoale Sibiului. In Talmaciu acum vreo 1 luna au spart alte case de unde au furat tot scule electrice de mii de lei.