alex pelici promite un recital dacă fc hermannstadt promovează în liga 1 - ’’voi cânta muzică populară’’

Tehnicianul lui FC Hermannstadt le-a promis jucătorilor că o să le facă un super recital dacă echipa sibiană reușește promovarea în prima ligă.

Alex Pelici este fiul regretatei cântărețe de muzică populară Mariana Drăghicescu. Cea poreclită “Privighetoarea Banatului” s-a stins la doar 45 ani, iar numele ei a fost dedicat ulterior unui festival național de muzică. „Le voi cânta muzică populară. Mă pricep un pic, am moștenit talentul de la mama, care a fost cea mai mare cântăreață de muzică populară din Banat la vremea ei. Niciodată nu m-aș putea compara cu ea, dar am prins și eu pasiunea asta. Când eram mic s-a vorbit în casă pe ce drum să merg, dacă să mă îndrept către muzică sau nu, dar am ales sportul și sunt fericit că am făcut-o pentru că mi-a oferit satisfacții. Pe partea muzicală sunt fericit că am reușit să scriu o melodie în memoria mamei, am făcut-o din suflet ”, a mărturisit Alexandru Pelici, conform Click!.
Victoriile sunt sărbătorite cu muzică la Sibiu, însă nu folclorul răsună de la cabine. ”Nu pun eu muzică în vestiar, nu vreau să-i supăr pe băieți, nu știu cât le place muzica populară. Ei aleg ce se ascultă. Dacă promovăm, le cânt însă băieților, am promis”, a încheiat antrenorul.

Ultima oră

Comentariul meu