takata anunță că face angajări la sibiu. se caută peste 150 de oameni

Subsidiara japonezilor de la Takata a anunțat că face angajări pentru cele două fabrici din România, respectiv cea de la Arad și cea din Sibiu.

Subsidiarele locale ale concernului japonez Takata au disponibile în prezent 553 de locuri de muncă în fabricile de com­ponente auto din Sibiu şi Arad, conform calculelor ZF pe baza infor­maţiilor existente pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Sibiu şi Arad.
Cele mai multe joburi disponibile sunt la fabricile Takata din Arad, unde producătorul de componente auto caută 399 de oameni, în special montatori suban­sam­bluri (219) şi confecţioneri îmbrăcare volane în piele (90), însă compania oferă locuri de muncă şi pentru operatori, consilieri, programatori, tehnicieni, şefi de atelier sau chiar manageri, potrivit AJOFM Arad.
Pentru fabrica de perne pentru airbaguri din Sibiu Takata caută în prezent 154 de oameni, cele mai multe joburi disponibile fiind pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (110) şi confecţioneri articole textile (30), conform AJOFM Sibiu. Takata deţine pe piaţa locală o fabrică de perne pentru airbaguri la Si­biu şi încă două unităţi la Arad, una pro­du­cătoare de volane şi una de centuri de siguranţă.

Ultima oră

Comentariul meu