foto - csu pierde la timișoara. americanii pratt și riley s-au luat la bătaie pe teren

CSU Sibiu a capotat luni seară în deplasarea de la Timișoara cu 92-78 (20 – 20 23 – 18 20 – 19 29 – 21), dar cel mai grav este că americanii Pratt și Riley s-au luat la bătaie între ei, fiind cu greu despărțiți de către coechipieri.

Sibiu a înregistrat luni seară prima înfrângere în actualul sezon, pierzând la o diferență de 14 puncte în fața celor de la BC Timișoara. Partida a fost sub semnul echilibrului până spre jumătatea ultimului sfert, când gazdele au reușit să se desprindă la 11 puncte. Cu șase minute și jumătate înainte de finele partidei antrenorul Dan Fleșeriu a cerut time-out, iar ceea ce a urmat a lăsat cu gura căscată pe toată lumea.
Americanii Pratt și Riley au avut o dispută verbală, care s-a transformat în câteva secunde într-o bătaie în toată regula. Cei doi au fost cu greu despărțiți de preparatorul fizic al lui CSU și ceilalți jucători din lotul lui Dan Fleșeriu.
CITEȘTE ȘI: Fleșeriu despre bătaia dintre Pratt și Riley: Știu ce voi cere managementului
Arbitrii i-au descalificat pe cei doi americani, iar Sibiul a fost văduvit pe final de meci de serviciile acestora, înfrângerea venind oarecum firesc și după ce Laser a ieșit de pe teren cu cinci greșeli personale.
Pentru sibieni urmează derbiul cu U Cluj, derbi la care însă e foarte posibil ca cei doi americani descalificați la Timișoara să nu evolueze, dacă Comisia de Disciplină va decide suspendarea lor. Vedeți AICI video cu momentul încăierării.

CSU Sibiu:
Paliciuc 3, Dragoste 7, Cooper 7, Davis 9, Gheorghe 2, Laser 10, Riley 14, Kinnard 13, Pratt 13.

Sursa foto: totalbaschet.ro

Ultima oră

Comentariul meu