fleșeriu despre bătaia dintre pratt și riley: știu ce voi cere managementului

Tehnicianul lui CSU Sibiu a comentat după meciul pierdut la Timișoara despre evoluția echipei sale și mai ales despre bătaia pe teren între Riley și Pratt. Dan Fleșeriu spune că va discuta cu conducerea clubului despre incident.

Imediat după meciul pierdut luni seară la Timișoara cu 92-78, Dan Fleșeriu a făcut referire la evoluția echipei sale și la scandalul în care au fost implicați doi jucători din lotul său. ’’Mă așteptam la un meci extrem de dificil, am spus-o și înainte de startul partidei. Timișoara avea nevoie, cu orice preț, în orice condiții de o victorie, au și arătat-o pe teren. Îi felicit pentru atitudinea pe care au avut-o, au meritat victoria. (..) Eram condusi în momentul altercației. Am cerut time-out pentru că nu reușeam să revenim suficient de mult pentru a fi periculoși. Nu știu să vă spun dacă nu s-ar fi întâmplat acea altercație dacă am fi avut sanse să câștigăm. Jocul a fost lăsat extrem de liber, iar jucătorii de la Timișoara au știut să folosească acest aspect mai bine decât am știut noi. Din păcate am cedat nervos si astfel au existat reproșuri între jucătorii mei. (…) Concluzia mea este că nu altercația ne-a pierdut jocul ci energia foarte slabă din apărare. În sfertul trei când Timișoara a ajuns la +12 am început să revenim, dar nu suficient. Am făcut-o în fiecare meci până acum si cu Oradea și cu Steaua. Am revenit de la foarte multe puncte si trebuia să se întâmple acest lucru, cineva să ne poată opri’’, a declarat Fleșeriu, conform totalbaschet.ro.
CITEȘTE ȘI: FOTO – CSU pierde la Timișoara. Americanii Pratt și Riley s-au luat la bătaie pe teren
Scandalul discutat cu cei din conducerea clubului
Dan Fleșeriu nu a făcut prea multe referiri la bătaia dintre Pratt și Riley, însă a declarat că incidentul nu va fi trecut cu vederea. ’’Este o treabă internă a clubului. Vom lua niște decizii, încă nu le-am luat, deși eu personal în mintea mea știu ce voi cere managementului. Este o treabă internă si sperăm că vom reuși să reparăm suficient de mult situația. La noi s-a văzut si absența lui Capers, accidentat în meciul anterior. El ne aducea 20 de puncte, meci de meci, indiferent de cât de mult juca. Ne va fi foarte greu să-l înlocuim’’, a mai spus Fleșeriu, conform totalbaschet.ro. Vezi AICI detalii despre meciul de la Timișoara și foto cu bătaia dintre Pratt și Riley. Vedeți AICI video cu momentul încăierării.

Ultima oră

Comentariul meu