conducerea csu sibiu despre bătaia dintre riley și pratt: ’’condamnăm ferm astfel de manifestări’’

Președintele CSU SIBIU a reacționat după ce jucătorii Riley și Pratt s-au luat la bătaie pe teren la meciul pierdut de sibieni cu 92-78 la Timișoara.

Horațiu Floca a reacționat și a condamnat comportamentul jucătorilor Pratt și Riley din timpul partidei de luni seară de la Timișoara. Președintele CSU spune că cei doi vor fi sancționați conform Regulamentului de Ordine Interioară al clubului.
CITEȘTE ȘI: Fleșeriu despre bătaia dintre Pratt și Riley: Știu ce voi cere managementului
”Referitor la incidentul petrecut în timpul unuia dintre timeout-urile partidei, Clubul nostru condamnă ferm astfel de manifestări care nu nicio legătură cu spiritul de fairplay pe care îl promovăm în cadrul tuturor evenimentelor în care suntem implicați. Mâine conducerea BC CSU Sibiu împreună cu staff-ul tehnic al echipei se vor întruni pentru a analiza cele petrecute si pentru a lua deciziile care se impun, conform regulamentului de ordine interoară al Clubului”, a declarat Horațiu Floca, BC CSU Sibiu.
CITEȘTE ȘI: FOTO – CSU pierde la Timișoara. Americanii Pratt și Riley s-au luat la bătaie pe teren
Reamintim că cei doi s-au luat la harță în timpul unui time-out de la partida cu BC Timișoara. Numai intervenția energică a celorlalți jucători și membrii din staful tehnic a făcut ca totul să nu degenereze. Vezi AICI detalii despre meciul de la Timișoara și foto cu bătaia dintre Pratt și Riley. Vedeți AICI video cu momentul încăierării.

Ultima oră

Comentariul meu