victorie muncită pentru fc hermannstadt cu dacia unirea brăila. sibiul revine primul loc

FC Hermannstadt s-a impus meritat în meciul de duminică de pe Municipal. Sibienii s-au impus cu 3-2 în fața Daciei Unirea Brăila, la capătul unui meci dominat clar de echipa lui Pelici.

Gruparea sibiană a făcut spectacol spre deliciul celor aproximativ 5.000 de spectatori prezenți pe stadionul din parcul Sub Arini. Echipa lui Alex Pelici a evoluat dezinvolt, a dominat autoritar tot meciul și a reușit să marcheze goluri spectaculoase. Bogdan Rusu a deschis scorul în minutul opt cu un șut plasat de la nouă metri pe sub portarul brăilenilor. Până la pauză Sibiul a mai marcat odată prin Sabin Lupu, cel care trimis balonul în plasă cu un șut plasat la colțul lung, în minutul 37.
După pauză tot Sibiul a dominat autoritar partida. Golul trei a venit în minutul 49, Dumitriu șutând imparabil de la aproximativ 16 metri. Până la final sibienii au mai avut două bare și cel puțin cinci ocazii clare de a înscrie, dar cei care au marcat au fost oaspeții, prin Banyoi în minutul 89, și Pop în minutul 92, iar scorul final a fost de 3-2.
În urma acestui succes FC Hermannstadt revine pe primul loc în liga 2. Sibienii au acumulat 32 de puncte, cu unul mai mult decât Dunărea Călărași și cu cinci mai multe decât Chindia Târgoviște.

FC Hermannstadt:
Căbuz – D. Tătar, R. Crişan, Ct. Pîrvulescu, Pamfile – Dâlbea (cpt.), Dumitriu – Hergheligiu, Bg. Rusu (I. Popa 74′), Neacşa (S. Lupu 26′) – C. Neagu (Şt. Blănaru 68′).
Antrenor: Alex Pelici

Dacia Unirea:
Ţicrea – Iosofache (Ed. Oprea 66′), M. Dima, Stănciulecu, C. Mihai (Banyoi 74′) – Covaciu, Frunză – Ciucureanu (Puia 55′), Ol. Bucur, Gab. Niţă – Al. Pop.
Antrenor: Alin Pânzaru

Miercuri în Cupa României cu FC Voluntari
Pentru echipa lui Pelici urmează un meci extrem de important miercuri în Cupa României. Partida are loc pe Municipal de la ora 14.00, iar cei care nu pot să ajunga la stadion pot să urmărească duelul cu deținătoarea Cupei, FC Voluntari, pe Digi Sport și Telekom Sport. În campionat Hermannstadt va juca în deplasare cu FC Argeș Pitești.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Domnu’ care ai scris articolul, mai dute pe la scoala. Ai vrut sa zici ca „pana la pauza Sibiul a mai marcat o data, nu odata” ! Astia de la ziar angajeaza si de astia care au cam chiulit de la ore ???