foto - aproximativ 200 de persoane la protestul împotriva vaccinării obligatorii de la sibiu

Acțiunea de protest programată să înceapă duminică la ora 16.00 în Piața Mare a adunat aproximativ 200 de sibieni, mulți dintre ei veniți cu copiii.

Protestatarii au adus cu ei zeci de pancarte pe care se puteau citi sloganuri precum ’’ STOP dictaturii medicale! Vrem libertate și evoluție. Informare și bunăstare. Nu există bine cu forța’’, ’’Spunem nu vaccinării cu forța”, ’’Libertate” sau ’’E dreptul meu să decid pentru copilul meu”.
Protestatarii aveau programat să meargă prin oraș pe traseul Piața Mare, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Piața Unirii, Magazinul Dumbrava și retur, cu punt de încheiere în Piața Mică.foto - aproximativ 200 de persoane la protestul împotriva vaccinării obligatorii de la sibiu’’Nimeni nu doreşte binele copiilor noştri mai mult decât noi, părinţii! Vaccinarea este un act medical individual, care ar trebui să fie condiţionat de existenţa unor analize risc-beneficiu solide, analize care în prezent nu există. Ţelul nostru este să contribuim la crearea unui sistem de sănătate care să servească în mod real individului şi societăţii, care să-şi merite numele de sistem de sănătate, nu un sistem de boală, promovat şi întreţinut pentru interesele comerciale ale anumitor grupe’’, spun organizatorii protestului. foto - aproximativ 200 de persoane la protestul împotriva vaccinării obligatorii de la sibiuAcțiuni similare au loc în mai multe orașe din țară. sursa foto: Sibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu