foto - alcoolemie de 1,59 pentru un șofer dat în urmărire în tot sibiul. a făcut și accident

Un bărbat de 59 de ani a reușit ’’performanța’’ de a intra cu mașina într-o poartă a unei locuințe de pe strada Dorobanților. Șoferul a fugit de la fața locului și a fost prins în trafic pe Aleea Petuniei. Era băut bine.

În data de 20 octombrie, în jurul orei 16,10, în mun. Sibiu, un conducător auto în vârstă de 59 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Dorobanților, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu poarta unui imobil continuându-și deplasarea. Sesizați de producerea evenimentului, echipajele de poliție rutieră s-au deplasat la fața locului, unde, în urma discuțiilor purtate cu cei care au asitat la acest incident, s-au stabilit identitatea șoferului și caracteristicile mașinii conduse.
Dat în urmărire la nivelul municipiului Sibiu, autoturismul a fost identificat și oprit în trafic pe Aleea Petuniei de către un echipaj al Poliției Locale Sibiu.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul a consumat alcool înainte de a se urca la volan, rezultatul testării fiind de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu