video - un tânăr fură capacele de la roțile unei mașini în vasile aaron. îl recunoaște cineva?

Sibiul nu este nici pe departe un oraș ferit de hoți. Furtul de biciclete sau chiar și spargerile auto sunt destul de dese. Au apărut însă și hoți care fură capace de pe jantele autoturismelor.

Imaginile de mai jos au fost surprinse într-o noapte din această săptămână pe strada Oncești din Sibiu. Un tânăr se apropie de autoturism, se uită cu atenție în blocurile de vizavi și pur și simplu sustrage capacele de pe jantele mașinii. Dă jos mai întâi pe cele de pe partea dreaptă, iar după ce fumează o țigară și se asigură cu nu îl vede nimeni, face același lucru și la roțile de pe stânga. Apoi pleacă liniștit cu capacele, crezând că nimeni nu l-a văzut. Ce nu știa acest hoț este faptul că pe autoturismul prădat erau montate două camere de supraveghere. Cine îl recunoaște poate să ne trimită un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau să posteze un comentariu la articol.

https://youtu.be/Fb_2xK-zwDo

’’Dacă cunoașteți persoana de la secunda 00:53 vă rog să mă anunțați. Mi-a furat capacele de la jante. Știu ca paguba nu este mare dar nu aș vrea sa-mi pun alte capace în fiecare luna… Întâmplarea a avut loc pe strada Oncești 13 (Crazy Pizza)’’, spune cel care a postat imaginile video pe Grupul Tamponari si avarii in parcare SIBIU de pe Facebook.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Data viitoare sa isi parcheze masina in locuri publice si iluminate … Bine ca a avut bani de camere in masina si se plange de niste capace pe care a dat 80 de lei ..

    1. Putea sa-si parcheze masina si in cur, putea sa fie paguba de 1 leu, ideea e ca omul ala e un hot care si-a insusit ceva ce nu-i apartine si e normal sa se ia atitudine. Cat timp va exista mentalitatea asta de cacat in Romania, nu se vor schimba lucrurile.