foto - pregătiri pentru noul sezon de ski la arena platoș. modificări importante și multe surprize

Arena Platoș și-a obișnuit schiorii ca în fiecare an să le ofere servicii îmbunătățite față de anul precedent. Așa că nici sezonul de schi care va începe nu face excepție. Cei care vor urca în Păltiniș iarna aceasta vor avea parte de surprize, dar și de prețuri mai mari cu 5 procente față de anul trecut.

Cei la Arena Platoș își doresc să înceapă sezonul cât mai curând posibil, dar depind de vreme și de zăpada care va cădea. Oricum ar fi, deschiderea oficială este deja stabilită pentru 1 decembrie. ”La fel ca în fiecare an va fi o mega petrecere cu DJ cunoscuți. Pentru iubitorii zăpezii se va organiza și un concurs de JIB- adică se vor întrece în aterizări pe diferite obstacole”, spun cei de la Arena Platoș.
Și chiar dacă zăpada nu va ține cu schiorii, administratorii spun că vor avea deschisă măcar o pârtie la 1 decembrie.foto - pregătiri pentru noul sezon de ski la arena platoș. modificări importante și multe surprize

Servicii îmbunătățite
Cei care vor urca la Platoș vor avea la dispoziție mult mai mult echipament de închiriat. S-au cumpărat skiuri, buți și plăci noi, fiind acum disponibile peste 400 de echipamente pentru fiecare categorie sportivă.
Nici la coada pentru carduri nu se va mai sta atât de mult, pentru că din acest an numărul casieriilor va crește la trei.

Jnaps-ul un nou look
Încă o investiție care cu siguranță va fi agreată de skiori este noul look al barului din vârful pârtiilor. Acesta a fost renovat în totalitate și are acum un aer mul mai cool. De aici se vor putea face pozele perfecte pentru rețelele de socializare.foto - pregătiri pentru noul sezon de ski la arena platoș. modificări importante și multe surprize

De anul acesta cei care vor să schieze la Platoș vor avea la dispoziție carduri pentru 6 și 7 zile. Alături de cele deja cunoscute pentru 5 zile, în preț va fi inclusă nocturna din ziua de miercuri, în extrasezon.

Și pentru că s-au făcut ceva investiții anul acesta, prețurile vor crește cu un maxim de 5%.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nuuuu, vor sa anunte ca se vor crea conditii de ski la nocturna ca si la cele de zi …. adica partia va fi batuta si inainte de nocturna, nu? Fa-ne mandrii de tine Andi! STIU ca POTI!

  2. muhahaha…. dar ceva nou totusi in afara de povesti si scumpiri de preturi?
    vreo partie noua, ceva?