evenimente în weekend la sibiu - oferta este bogată și aveți de unde să alegeți

Încă un week-end de octombrie ce se anunță însorit. Așa că nu ai niciun motiv să stai în casă. Printre plimările din parc timpul se umple cu evenimentele organizate pentru toate gusturile, vârstele și dorințele.

Super weekend cu super prețuri și super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionuț sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane, ”Man, I love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. evenimente în weekend la sibiu - oferta este bogată și aveți de unde să alegețiWeekendul acesta trebuie să ști și că sunt prețuri super speciale la băuturi, așa că ai încă un motiv în plus că mergi la Cotton.
Redal Expo este de joi până duminică gazdă pentru Târgul Imobiliar, Construcţii şi Amenajări Sibiu, dar și pentru Salonul de Mobilă Sibiu 2017. Cei care vor să își cumpere o casă, un apartament sau caută cele mai bune oferte din domeniul imobiliar, trebuie să ajungă neapărat la eveniment.

Evenimentul are loc la Redal Expo, in perioada 19-22 Octombrie (joi-duminică) iar accesul vizitatorilor este liber.

Mai multe detalii AICI.

Vineri, de la ora 18, la Librăria Habitus, începe un eveniment de excepție. Răzvan Exarhu își lansează cartea. Detalii aici.

ASTRA Film Festival este cu siguranță evenimentul de marcă al acestui final de săptămână. Aveți de unde alege , trebuie doar să consultați programul, pe care îl găsiți aici.

Pe tot parcurusl week-end-ului sibienii pot învăța despre cum să trăiască sănătos. Târgul de carte de sănătate alterNATIV are loc la Biblioteca ASTRA, iar detalii despre tot ce se întâmplă acolo găsiți aici.

Sâmbătă se sărbătorește Ziua Recoltei la Piața Transilvania. Sunt pregătite multe surprize, mai ales pentru copii. Detalii aici.evenimente în weekend la sibiu - oferta este bogată și aveți de unde să alegețiDacă doriți să vedeți o expoziție inedită, mergeți la Muzeul ASTRA, unde Swedish Dads va fi cu siguranță o încântare. Detalii despre expoziție, aici.

Megaproducția Faust se joacă din nou vineri și sâmbătă, de la ora 19, la Fabrica de Cultură. Spectacolul are o durată aproximativă de două ore, este prezentat cu supratitrare în limba engleză şi nu este recomandat celor sub 16 ani. Preţul unui bilet este de 40 de lei, respectiv 30 de lei, cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari, în limita locurilor disponibile.evenimente în weekend la sibiu - oferta este bogată și aveți de unde să alegeți

Atelierul de creat Povești îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, de la ora 10, la Teatrul Gong. Atelierul este coordonat de Diana Ribana, durează aproximativ 60 de minute , iar biletul costă 14 lei.

Spectacolul ”Da Yang si Printesa Da Yin” este o piesă de teatru pentru copiii de peste 5 ani, dar și pentru adulți. „Da Yang și Prințesa Da Yin” este un spectacol după o poveste orientală despre iubire și curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Se va juca la Teatrul Gong sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11.evenimente în weekend la sibiu - oferta este bogată și aveți de unde să alegeți

Biserica Evanghelică va găzdui două concerte de excepție. Cel de sâmbătă, de la ora 19, va fi susținut de Corul de copii Radio și Corul Sound, la care intrarea este liberă. Detalii aici.
Cel de duminică, tot de la ora 19, va fi un recital cameral de orgă și quartet tromboni.

La Teatrul Radu Stanca, duminică de la ora 19 se va juca Damen, un spectacol de și cu Ioana Blaga Frunzescu. Durează aproximativ o oră, iar un bilet costă 10 și 15 lei.

Duminică, la Sala Thalia, are loc a doua parte a spectacolului Povestea Chitarei, un spectacol de muzică și teatru.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu