video – totul despre târgul imobiliar și salonul de mobilă din sibiu de la redal expo

Redal Expo este de joi până duminică gazdă pentru Târgul Imobiliar, Construcţii şi Amenajări Sibiu, dar și pentru Salonul de Mobilă Sibiu 2017. Ora de Sibiu vă prezintă în direct de la fața locului detalii importante despre cele două evenimente, joi de la 13.30.

Târgul Imobiliar, Construcţii şi Amenajări Sibiu, dar și Salonul de Mobilă Sibiu 2017 și-au deschis oficial porțile în cadrul Redal Expo. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte imobiliare sau vreți să vă mobilați ori să vă redecorați casa, atunci trebuie să fiți pe recepție de la 13.30 pe oradesibiu.ro și pe Facebook – Ora de Sibiu.
Ioana Aldea, Director general Sibiu Expo & Events, vine la ”Interviuri pe Față” pentru a vă oferi ultimele detalii și informații legate de aceste două evenimente ce au loc până duminică în locația de pe strada Iohann Sebastian Bach nr. 4.

Vor fi așadar patru zile pline la Redal Expo, în același weekend, într-o zonă special amenajată se va desfășura și singurul târg imobiliar, construcții și amenajări din Sibiu.

Program vizitatori:
Joi 12:00 – 18:00
Vineri 10:00 – 19:00
Sâmbătă 10:00 – 19:00
Duminică 10:00 – 18:00
Intrarea este liberă.

Ultima oră

Comentariul meu