foto – a început cel mai mare târg imobiliar din sibiu. oferte imbatabile între 19-22 octombrie

Târgul Imobiliar Sibiu și-a deschis oficial porțile joi la ora 12.00 în cadrul Redal Expo. Cei care vor să își cumpere o casă, un apartament sau caută cele mai bune oferte din domeniul imobiliar, trebuie să ajungă neapărat la eveniment.

TIS2017 revine în toamnă cu o nouă ediţie, care aduce sibienilor ofertele dezvoltatorilor imobiliari locali precum şi expozanţi din domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare, instituţiilor financiar-bancare şi firme care reprezintă domenii conexe.
„Targul Imobiliar, construcții și amenajări Sibiu este mai mult decat un eveniment expozitional. Este un eveniment de socializare, networking si in acelasi timp o platforma de dezvoltare a comunitatii de afaceri locale. Pentru asta am pregatit in cadrul TIS2017- Ediția nr.2, o serie de workshop-uri despre design interior, negociere in imobiliare şi promovarea afacerii. Participarea la aceste prezentari/workshop-uri din cadrul TIS2017 va fi gratuita pentru toti vizitatorii care aleg să ne treacă pragul” a declarat Ioana Aldea, manager TIS.foto – a început cel mai mare târg imobiliar din sibiu. oferte imbatabile între 19-22 octombrie

Expozanti la Târgul Imobiliar, construcții și amenajări Sibiu 2017 – Ediția a 2-a:
• Ansambluri rezidentiale;
• Furnizori materiale de constructii;
• Prestatori servicii amenajări interioare si exterioare;
• Institutii financiar-bancare, consultanti în domeniu;
• Agentii imobiliare;
• Servicii conexe;foto – a început cel mai mare târg imobiliar din sibiu. oferte imbatabile între 19-22 octombrie
Evenimentul are loc la Redal Expo, in perioada 19-22 Octombrie (joi-duminică) iar accesul vizitatorilor va fi liber. Eveniment organizat de Sibiu Expo & Events.

Ultima oră

Comentariul meu