video foto - scandal și nervi la poșta din mârșa. poșta lucrează după cum are chef poștașul

Localnicii din Mârșa sunt nemulțumiți de câteva luni din cauza faptului că plicurile și coletele ajung la ei după zile întregi după care le sunt trimise, prin Poșta Română.

Situația durează de câteva luni, de când poștărița a plecat nemulțumită de salariul mult prea mic pe care îl primea.

YouTube video

De atunci aproximativ o dată pe săptămână vine un poștas de la Sibiu, dar niciodată nu se respectă orarul și ziua anunțate. ”Spun că programul e de la 8, ei vin la aproape 11. Plus că niciodată nu au toate plicurile ce trebuie aduse. Tot timpul se face o coadă de nedescris, situația e neplăcută”, spune un locuitor din Mârșa.

Oamenii ar putea fi serviți de un poștaș, pentru că cineva din localitate ar dori să ocupe acest post, dar nu există un spațiu în care să se poată desfășura activitatea. ”E cineva care vrea să fie poștaș, dar Primăria zice că nu are spațiu să îi dea, pentru că spațiul unde lucra cealaltă doamnă care a plecat era al ei”, spune bărbatul.

video foto - scandal și nervi la poșta din mârșa. poșta lucrează după cum are chef poștașul video foto - scandal și nervi la poșta din mârșa. poșta lucrează după cum are chef poștașul

Miercuri a venit poșta la mârșa, dar coada și nervii au fost la fel de ca și în celelalte dăți. ”Nici azi nu au veit cu toate documentele și plicurile. Au spus că poate mai vin săptămâna viitoare, dar nu știu în ce zi”, se plânge bărbatul din Mârșa.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Unii oameni isi asteapta poate pensiile sau colete care contin alimente sau alte bunuri necesare care nu trebuie sa intarzie din diferite cauze (termen de expirare / temperatura / etc ) Eu daca imi asteptam pensia care trebuia sa ajunga la ora cutare si stiam ca din banii aia trebuie sa imi cumpar tigari sau altceva il si bateam pe pacaliciul ala de postas . Nu te joci cu oamenii cum vrei tu .. trebuie gasita o solutie .