vânzarea rețelei polisano - medlife confirmă oficial achiziția: ”polisano ne va întări poziția de lider național”
FOTO: arhivă

Polisano are zilele numărate, iar acest lucru a fost confirmat oficial tocmai de cei care achiziționează grupul deținut de familia Vonica. Clinicile din țară precum și spitalul din Sibiu, vor ajunge în portofoliul celor de la MedLife. Aceștia din urmă au confirmat că negocierile sunt finalizate.

Afacerea de suflet a defuntului afacerist sibian Ilie Vonica va fi cumpărată de cei de la MedLife. Toate clinicile precum și spitalul european de la Sibiu urmează să fie integrate în urma acestei tranzacții, în contul Medlife. Reprezentanții celui mai mare furnizor privat de servicii medicale, au anunțat oficial că sunt în negocieri finale să cumpere reţeaua de clinici şi spitalul Polisano, cu afaceri de 17 milioane de euro anul trecut.
“Pentru noi, Polisano devine un parteneriat strategic important si, totodata, o dovada a angajamentului nostru pe termen lung de a extinde serviciile medicale de excelenta in beneficiul pacientilor in toate regiunile tarii. Avem un respect deosebit pentru calitatea serviciilor medicale si functionarea operationala din cadrul Polisano. Acestea sunt valorile care ne aduc impreuna si sunt increzator ca alaturarea Polisano ne va intari si mai mult pozitia de lider national in servicii medicale de inalta performanta”, a declarat Mihai Marcu, Director General MedLife pentru Ziarul Financiar.vânzarea rețelei polisano - medlife confirmă oficial achiziția: ”polisano ne va întări poziția de lider național”
CITEȘTE ȘI: MedLife cumpără rețeaua de clinici și spitalul Polisano din Sibiu
“Daca toate conditiile vor fi indeplinite si se va finaliza achizitia Clinicilor Polisano, MedLife va ajunge la un numar de 6.300 angajati si va fi angajatorul a aproximativ 5% din medicii cu Autorizatie de Libera Practica din Romania si, probabil, a unui procent relevant al asistentilor medicali. Credem ca, atat Ministerul Sanatatii cat si CNAS ar trebui sa se consulte cu mediul privat asupra politicilor publice din sanatate si, inainte de orice modificari legislative, sa ne ofere o predictibilitate mai mare asupra evolutiei acestora. Avem nevoie sa gasim impreuna parghiile necesare pentru a motiva acesti profesionisti ca sa ramana in tara si sa ofere servicii medicale la cel mai inalt nivel conationalilor lor.” a mai spus Mihai Marcu pentru Ziarul Financiar. Vezi AICI declarațiile celor de la Polisano și detaliile acestei tranzacții. sursa foto: Ceunde.ro

Ultima oră

Comentariul meu