un puștan a mințit poliția că i-a fost lovită mașina. de fapt el lovise alt autoturism

Un tânăr de 20 de ani din Vâlcea s-a dus la poliție marți după amiază și a declarat că și-a găsit mașina lovită într-o parcare din Sibiu. În realitate acesta a dat cu spatele și a lovit o altă mașină în dimineața aceleiași zile.

În data de 17 octombrie, polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de fals în declarații de către un tânăr în vârstă de 20 de ani din județul Vâlcea.
În data de 13 octombrie, în jurul orei 17,30, persoana în cauză s-a prezentat la sediul Biroului Rutier Sibiu pentru eliberarea autorizației de reparații declarând eronat că și-a găsit autoturismul avariat într-una din parcările din municipiul Sibiu.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în data de 12 octombrie, în jurul orei 06,30, în municipiul Sibiu, tânărul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi pe strada Bihorului și a acroșat un autoturism parcat regulamentar.
În cauză, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu