polisano confirmă vânzarea clinicilor către medlife – ”alăturarea la acest grup ne aduce un plus de valoare”

Administratorul clinicilor Polisano a confirmat miercuri seară că negocierile prin care grupul pus pe picioare de Ilie Voinca să fie cumpărat de MedLife, sunt aproape finalizate. Tranzacția include și spitalul Polisano de pe Izvorului la Sibiu.

Reprezentanții Polisano au confirmat miercuri seară faptul că MedLife va înghiți la propriu grupul de policlinici deținute de familia defunctului afacerist sibian Ilie Voinica.
“De-a lungul timpului Polisano a fost renunoscut la nivel national pentru calitatea serviciilor oferite, aparatura medicala din dotare, dar si pentru solutionarea unora dintre cele mai complexe cazuri medicale la nivel privat. Alaturarea la Grupul MedLife ne aduce un plus de valoare si, totodata, ne va ajuta sa sustinem demersul nostru de a oferi in permanenta servicii premium si o echipa medicala de exceptie, tuturor pacientilor, atat din zona de retail, cat si din cea corporate”, a declarat Dr Ovidiu Gligor, Administrator al Clinicilor si Spitalului Polisano.
CITEȘTE ȘI: MedLife cumpără rețeaua de clinici și spitalul Polisano din Sibiu
Și cei de la MedLife au confirmat că negocierile sunt gata și tranzacția se va încheia în curând. Vezi AICI declarațiile celor de la MedLife și detaliile acestei tranzacții.

Ultima oră

Comentariul meu