FOTO - Voleibalistele de la CSM Sibiu au promovat sportul în şcoli. Sâmbătă te așteaptă la meci
Foto Arhivă

Componentele echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sibiu au jucat miercuri volei cu elevii de la Şcoala 21 din municipiul Sibiu. Scopul acțiunii este acela de a promova mişcarea în şcoli dar şi meciul pe care fetele îl dispută sâmbătă, cu FC Argeş Piteşti.

Apropape 600 de elevi ai claselor I-VIII din cadrul Şcolii Nr. 21 din Sibiu au redescoperit astăzi bucuria de a face mişcare în aer liber. Copiii au primit vizita celor 15 fete din echipa de volei a CSM Sibiu care şi-au petrecut întreaga zi învăţându-i pe micuţi să joace volei.
“Am desfăşurat această activitate sportivă pentru a promova mişcarea în şcoli şi sportul în general. La activitatea organizată de echipa de volei feminin a CSM Sibiu în parteneriat cu Şcoala nr. 21, au participat peste 600 de elvi ai claselor I-VIII şi cadrele didactice care ne-au susţinut pentru a realiza acest eveniment. Voleibalistele nostre au fost compleşite de energia şi entuziasmul copiilor care au redescoperit bucuria de a face mişcare în aer liber”, a declarat Darius Mara, directorul CSM Sibiu.

FOTO - Voleibalistele de la CSM Sibiu au promovat sportul în şcoli. Sâmbătă te așteaptă la meci
dav

Haideți la sală. Fetele au meci greu
Cu această ocazie, voleibalistele clubului sibian şi-au promovat şi următorul meci, pe care îl vor disputa sâmbătă. “Profităm de această ocazie pentru a invita toţi sibienii sâmbătă, de la ora 13, la Sala CSS Sibiu, să susţină echipa de volei feminin a CSM, care va disputa meciul din Campionatul Naţional de Volei Feminin Divizia A2, cu echipa FC Argeş Piteşti”, a conchis Darius Mara.

Ultima oră

Comentariul meu