FOTO – Transhumanță prin Sibiu. Turmă de oi la plimbare pe Șoseaua Alba Iulia

După ce zilele trecute mai mult vaci au fost fotografiate cum se plimbau nestingherite pe Calea Poplăcii, iar la începutul lunii trei cai alergau în voie prin Turnișor, miercuri a venit rândul oilor să fie pozate în oraș.

Traficul rutier pe Șoseaua Alba Iulia în apropiere de fostul hypermarket Trident a fost complet blocat preț de câteva minute de către o turmă de oi. Animalele au fost fotografiate de un utilizator al grupului Info Trafic Jud. Sibiu de pe Facebook, în timp ce mergeau agale pe una dintre cele mai aglomerate și utilizate artere din oraș.
VEZI ȘI: IMAGINI INCREDIBILE – Trei urși se plimbă pe autostrada A1 între Sibiu și Săliște
Pentru că nu au avut ce face, șoferii au trebuit să se oprească până când turma cu aproximativ 200 de mioare a traversat strada. FOTO – Transhumanță prin Sibiu. Turmă de oi la plimbare pe Șoseaua Alba IuliaNu este pentru prima dată când animalele sunt văzute pe străzile Sibiului. În urmă cu câteva zile câteva vaci mergeau liniștite pe Calea Poplăcii, iar acum câteva săptămâni trei cai alergau în voie tot pe Șoseaua Alba Iulia.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Vaci la plimbare prin Sibiu pe o stradă principală
În fine trei urși au fost fotografiați când se deplasau pe autostrada Sibiu – Deva, în apropiere de ieșirea spre Aeroportul Sibiu. Foto: Info Trafic Jud Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Eh, erau la baciu acasa. Acu’ mereau la adapatoarea „fara plumb” si apoi urmau sa se cazeze in staulul de langa, ca toate astea’s ale baciului sef