tedxsibiu challenging tomorrow aduce invitați de marcă în 4-5 noimebrie la sibiu

În 4-5 noiembrie 2017, va avea loc evenimentul TEDxSibiu Challenging Tomorrow. Ziua de 4 noiembrie va fi marcată de conferința TEDxSibiu, care se va desfășura la Teatrul Gong, iar 5 noiembrie va aduce în fața sibienilor un concept nou – TEDxSibiu Adventures.

TEDxSibiu Adventures presupune crearea unui context prin care persoanele care participă la conferință, și nu numai, primesc acces la diferite workshop-uri, training-uri, oameni și locuri care fac comunitatea lor un spațiu dinamic.
Tema abordată de către organizatori este Challenging Tomorrow și își propune să aducă în discuție provocările pe care le presupune ziua de mâine în diferite domenii precum educație, viață socială, artă, technologie, știință și altele.
Pe scena Teatrului Gong vor fi prezenți speaker și entertainer precum:
Elena Lotrean – Director Executiv Fundația Didactica Școala Primară Româno-Finlandeză Sibiu
Claudiu Petria – Co-fondator Questo App
Radu Nechifor – Naist și constructor de naiuri
Formația Eyedrops și alții.
Biletele se pun în vânzare de azi, 17.10.2017, la ora 17:00. Ele se pot achiziționa accesând link-ul: www.tedxsibiu.com/bilete sau https://goo.gl/ahXxpJ
În spiritul ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă îndrumare general pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent

Ultima oră

Comentariul meu