remiză și un gol valabil anulat la tg. mureș. fc hermannstadt rămâne lider în liga 2

FC Hermannstadt rămâne liderul clasamentului Ligii 2. Sibienii au terminat la egalitate, cu ASA Tg. Mureş, primul meci din istoria clubului disputat în nocturnă. Echipa lui Pelici a fost privată de un gol valabil înscris în prelungrile meciului încheiat cu scorul de 2-2 (1-2).

Echipa sibiană a remizat, scor 2 – 2, partida disputată pe Stadionul „Trans-Sil” din Tg. Mureş, cu echipa locală ASA, contând pentru etapa a XII-a a Ligii 2. În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt se menţine pe primul loc în clasament, având 29 de puncte, cu unul în plus faţă de următoarea clasată.
Scorul a fost deschis de gazde, prin Mijokovic (min. 14). FC Hermannstadt a egalat prin Lucian Dumitriu, care l-a învins pe portarul advers cu un şut din interiorul careului mare (min. 24). Echipa sibiană a intrat în avantaj la cabine după ce Andrei Hergheligiu a marcat în minutul 35, la capătul unei faze în care Bogdan Rusu a trimis mingea în bară. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 66, de Sârbu.
FC Hermannstadt a terminat jocul de la Tg. Mureş în inferioritate numerică, Dan Roman fiind eliminat în minutul 85. Şi în această situaţie sibienii puteau obţine toate cele 3 puncte, Bogdan Rusu marcând în prelungiri, dar reuşita a fost anulată pentru o poziţie de afară din joc a atacantului. Reluările au demonstrat însă că decizia tuşierului de pe acea parte a fost eronată, Rusu plecând din poziţie regulamentară.
Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza şi Florin Berţa au folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar, Cătălin Pîrvulescu, Radu Crişan, Claudiu Pamfile – Ionuţ Stoica, Lucian Dumitriu – Andrei Hergheligiu (Alexandru Neacşa, min. 87), Bogdan Rusu, Petrişor Petrescu (Iulian Popa, min. 71) – Cosmin Neagu (Dan Roman, min. 79).

Pelici: Am avut gol valabil în prelungiri
Antrenorul echipei sibiene spune că se bucură pentru punctul obținut, dar consideră că Sibiul a fost privat de o victorie. ’’Sunt bucuros că am obţinut un rezultat în urma căruia am revenit în fotoliul de lider, acolo unde ne este locul. Consider că am fi meritat să luăm toate cele 3 puncte. Am avut gol valabil în prelungiri”, a declarat, la final, antrenorul Alexandru Pelici.
FC Hermannstadt joacă, în etapa a XIII-a a Ligii 2, cu Dacia Unirea Brăila, pe Stadionul „Municipal” din Sibiu. Partida va avea loc duminică, 22 octombrie, de la ora 11:30.

Ultima oră

Comentariul meu