ora de sibiu renunță la serviciile de monitorizare trafic.ro

Cotidianul on-line Ora de Sibiu a decis să renunțe la serviciile de monitorizare ale Trafic.ro. Ora de Sibiu folosește oficial serviciile de monitorizare Google Analytics.

Cotidianul on-line cel mai citit din Sibiu a renunțat oficial la serviciile de monitorizare a traficului oferite de către portalul trafic.ro. Calitatea serviciilor oferite de acest portal a scăzut extrem de mult, iar datele oferite nu monitorizează în tocmai traficul real (foto sus), în comparație cu serviciile similare oferite de către Google prin Analytics (foto jos). Astfel am decis să folosim doar serviciile de monitorizare de la Google Analytics.ora de sibiu renunță la serviciile de monitorizare trafic.ro Toate datele de trafic sunt ca și până acum publice și pot fi vizualizate pe pagina noastră www.oradesibiu.ro la sectiunea Contact – Publicitate Online – Trafic sau pe homepage, în partea de jos.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ar trebuii de asemenea sa renuntati si la cativa dintre reporterii vostrii care habar nu au sa scrie un titlu sau o stire 🙂 Dar pacat ca de astia nu gasiti „free online” ca un ” Google Analytics” 🙂