Consilierul care a cerut interzicerea polițiștilor la Sadu, prins cu o mașină neînmatriculată

Consilierul local care într-o ședință de la Primăria Sadu a cerut nici mai mult nici mai puțin să fie interzisă venirea în localitate a polițiștilor de la rutieră din Cisnădie sau Sibiu, a fost prins cu o mașină neînmatriculată în trafic.

Cel care și-a prezentat dorința ca polițiștii de la Rutieră să nu mai dea amenzi în Sadu chiar într-o ședința de consiliu local al comunei, a călcat pe bec în trafic. Acesta a fost prins marți dimineață că mergea pe strada Cindrelul din Cisnădie cu un autoturism neînmatriculat. Pentru fapta sa acesta s-a ales acum cu dosar penal.
”În cursul acestei dimineți, în jurul orei 08,00, în localitatea Cisnădie, pe strada Cindrelul, polițiștii au depistat un conducator auto, în vârstă de 50 de ani, din comuna Sadu, aflat la volanul unui autovehicul a cărui autorizatie de circulație provizorie era expirată din data de 16 octombrie. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârsirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.
CITIȚI ȘI: VIDEO – Republica SADU: „Ce caută polițistul pe raza comunei? … Să nu mai vină să dea amenzi la oameni!’’
Reamintim că respectivul consilier local din Sadu s-a supărat foc tare că polițiștii de la Rutieră vin în comună și fac ravagii. Omul e supărat tare că poliția are ’’tupeul’’ să aplice legea, adică să rețină permisele șoferilor care se urcă băuți la volan sau să sancționeze pe cei ce merg cu mașinile neînmatriculate pe drumurile publice din Sadu. „Ce caută poliţistul pe raza comunei? Băi fraţilor, joia vine echipajul de poliţie, de la Cisnădie sau de la Sibiu, caută maşini care nu sunt înscrise, caută şoferi care au băut, caută tractoare care nu au înmatriculare la Primărie. Eu vreau să nu mai vină ăştia să dea amenzi la oameni! Nu suntem o comună de infractori! Ar trebui să facem o adresă şi să spună <Domnule, te rog să ne anunţi ce cauţi şi pe cine cauţi în comună>. Toţi vin şi dau amenzi. Să anunţe Consiliul Local sau Primăria când au acţiune pe raza comunei, ca să anunţăm oamenii”, a declarat consilierul, în cadrul ședinței din 7 septembrie. Vedeți AICI imaginile video de la ședință. foto: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu