șoferi fără permis prinși de poliție. unul e minor
Foto Arhivă

Mai mulți șoferi au dat explicații în fața polițiștilor de la rutieră pentru că s-au urcat la volan fără a avea permis de conducere. Îngrijorător este faptul că unul dintre aceștia este minor.

În data de 13 octombrie, în jurul orei 08,45, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o remorcă, condus pe Calea Șurii Mari, la volan fiind identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în județul Harghita.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător ansamblului, astfel încât polițiștii i-au întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis nu este corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.
Totodată, pe numele proprietarului remorcii , sibian în vârstă de 49 de ani, a fost întocmit dosar penal pentru încredințare.
Cercetările continuă.

In data de 13 octombrie, în jurul orei 22,40, pe DN 14, în localitatea Axente Sever, polițiștii au identificat un minor în vârstă de 17 ani, din Copșa Mică, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată.
Polițiștii au întocmit dosar penal, minorul fiind cercetat pentru conducere fără permis și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Ultima oră

Comentariul meu