sibienii chemați în piața mare la un protest împotriva vaccinării obligatorii
Foto Arhiva

Obligativitatea vaccinării a stârnit multe controverse. Sunt mulți care o susțin, dar la fel de mulți care luptă împotriva ei. Aceștia din urmă țin să își facă auzite nemulțumirile chiar și prin proteste de stradă.

Astfel, sibienii care cred că nimeni nu trebuie să fie vaccinat obligatoriu, sunt chemați să își susțină crezul în Piața Mare. Protestul este anunțat pentru duminică, 22 octombrie, de la ora 16.

”Asociaţia Pro Decizii Informate doreşte ca toţi copiii să crească liberi şi sănătoşi, fără riscuri de îmbolnăvire gravă din cauza vaccinării în masă pe baza unor decizii neinformate. Părinţii au dreptul conferit de Constituţia României şi alte legi de a lua decizii informate şi în deplina asumare a responsabilităţii pentru sănătatea propriilor copii. Nimeni nu doreşte binele copiilor noştri mai mult decât noi, părinţii! Vaccinarea este un act medical individual, care ar trebui să fie condiţionat de existenţa unor analize risc-beneficiu solide, analize care în prezent nu există.
Ţelul nostru este să contribuim la crearea unui sistem de sănătate care să servească în mod real individului şi societăţii, care să-şi merite numele de sistem de sănătate, nu un sistem de boală, promovat şi întreţinut pentru interesele comerciale ale anumitor grupe.! își prezintă organizatorii motivele protestului.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. astia de la Pro Decizii Informate nu suporta o discutie civilizata si argumentata. te jignesc daca ai o alta opinie expimata decent si coerent apoi te blocheaza si sterg toate comentariile pertinente fiindca ii defavorizeaza. e o masinarie de propaganta cu informatii si leacuri babesti (recomandau intr-un articol matraguna in locul vaccinului)

  2. De ce aproape niciodata nu formulati un “headline” asa cum trebuie formulat si care sa contina natura articolului precedent ? Voua va suna bine acest titlu ca si jurnalisti ? Omul de rand care citeste pricepe ce ati vrut sa ziceti dar jurnalistic nu este corect si voi sunteti parte al unui ziar care este popular si care este citit de oameni .

    Un titlu corect ar fi : “Sibienii sunt chemati in Piata mare la un protest impotriva vaccinarii obligatorii” , spre exemplu . Ar fi bine sa corectati prostia aia de titlu .

      1. EU MERG CU ARGUMENTE PRO VACCINARE! copii merita ca si parintii sa fie bine informati.sunt idioti si apoi se mira ca mor copii. totul a plecat de la englezii din shefield si anume un retardat care nu mai profeseaza acolo deoarece ia fost retrasa licenta pentru ca nu a putut demonstra ca vaccinul este periculos.parinti idioti