casiana a transformat gymbodance într-o rețetă de succes la sibiu

ATENȚIE! Acest articol este adresat doar femeilor! Îl pot citi însă și bărbații, ca să știe unde să își trimită soțiile. La GYMBOSPORT and LadyUP Studio, pentru că aici este locul destinat exclusiv doamnelor și stării lor de bine. Aici este locul în care toată atenția este îndreptată asupra lor, pentru că în timpul petrecut aici, ele sunt cele mai importante. Aici învață să trăiască sănătos prin mișcare, nutriție și gândire. Și persoana care a pus totul la punct, este evident, tot o ea.

Casiana de la Gymbo
De Casiana au auzit mai toate doamnele din Sibiu, sau măcar cele care au trecut pe la sala ei de sport. Pentru celelalte le spunem noi: Casiana Coțofană este sibianca ce acum 7 ani a pus pe picioare o sală de sport care avea să devină una din cele mai cunoscute din Sibiu. ”Eu am făcut dansuri, tatăl meu este coregraf, așa că pasiunea pentru mișcare am avut-o mereu. Când am deschis sala în 2011 mi-am dorit să ofer sibienilor un loc sub al cărui acoperiș să găsească mai multe tipuri de activități, cu mai mulți instructori, un loc în care să se formeze o comunitate”, povestește Casiana.

Exlusiv pentru doamne
La început la Gymbo veneau atât femei cât și bărbați. Apoi însă, s-a transformat într-un loc exclusiv pentru doamne. ”Pe parcurs mi-am dat seama că nevoile sunt foarte diferite pentru femei și bărbați. Atunci am decis ca sala să răspundă nevoilor doamnelor, ne-am cocentrat pe o nișă care avea nevoie de atenție exclusivă. Și în fiecare zi îmi dau seama că am făcut alegerea cea mai bună, pentru că rezultatele sunt spectauloase, iar noi ne orientăm programele într-o singură direcție. Așa ne-am și diferențiat față de ce există pe piață”, spune Casiana.

casiana a transformat gymbodance într-o rețetă de succes la sibiu

Comunitatea femeilor curajoase
Astfel, la Gymbo s-a creat o comunitate, un loc în care sibiencele nu vin doar să facă mișcare, dar aici și-au găsit prietene, au găsit un loc în care sunt înțelese. ”Este foarte important pentru o femeie ca atunci când vine la sport să vină într-un loc în care poate fi ea. Aici e fără soț, fără copii, e ea cu nevoile ei. Așa că la noi s-a creat, cum îmi place mie să spun, comunitatea femeilor curajoase, pentru că aici regăsesc ce e frumos în ele. Pelângă antrenamente noi oferim suport emoțional doamnelor, sfaturi de nutriție, de lifestyle, adică tot pachetul pentru o viață frumoasă și sănătoasă”, povestește Casiana.

casiana a transformat gymbodance într-o rețetă de succes la sibiu

Antrenamente pentru toată lumea
În 2011, atunci când s-a deschis Gymbo, erau oferite clientelor 3 activități. Acum însă, numărul acestora a crescut la 15 și urmează să mai apară altele 4. ”Toate activitățile sunt la fel de căutate și de cerute, pentru că sunt potrivite pentru tipologii diferite de femei. De aceea avem în ofertă atât de multe, pentru că fiecare femeie este altfel și i se potrivește un alt tip de mișcare. Când vine o clientă nouă fac o miniședință de consiliere cu ea. Discutăm, vedem ce i se potrivește și o îndrum către o anumită activitate. Oricum, după o lună de zile, le schimb activitatea, pentru ca organismul lor să lucreze cât mai bine”, spune Casiana.casiana a transformat gymbodance într-o rețetă de succes la sibiu

La Gymbo se poate merge la cursurile de grup, se poate opta pentru antrenamente personalizate și supravegheate de un antrenor sau se poate participa la cursul de șase săptămâni ”LadyUP Body Transformation”. ”Acesta este un program foarte cerut și de succes, pentru că e gândit foarte bine. Sunt 15 doamne în grup. Cu fiecare în parte are loc o discuție la începutul programului, în care vorbim despre modul de viață, alimentație, aflăm tot ce e necesar, stabilim obiectivele. Apoi urmează antrenamentele, dar pe lângă acestea și sfaturi în ceea ce privește nutriția, felul în care gândește trebuie să fie mereu pozitiv, ieșim împreună la masă, se creează acea comunitate. Este singurul program de acest fel din Sibiu și are rezultate foarte bune. În 6 săptămâni doamnele reușesc să își schimbe stilul de viață, prind încredere în ele, se modifică în bine și relațiile cu cei din jur. Munca însă nu se termină aici, pentru că multe dintre ele se înscriu în următoarea tură sau continuă antrenamentele la sală pentru a-și atinge obiectivele”, povestește Casiana.

casiana a transformat gymbodance într-o rețetă de succes la sibiu

Schimbări de mentalitate
Cum totul a evoluat în ultimii ani, nici capitolul sport nu face excepție. ”De când am început până acum s-au schimbat lucrurile. S-a schimbat modelul de antrenament, dar în special mentalitatea sibiencelor. Dacă la început veneau strict pentru a slăbi pentru un eveniment, veneau cu un obiectiv pe termen scurt, după care nu mai dădeau pe la sală, acum e altceva. Doamnele au devenit conștiente de faptul că mișcarea trebuie să facă parte din viața lor, centimetrii nu mai sunt atât de importanți cât constanța mișcării, felul în care se simt după ce fac sport, încrederea care le-o dă sportul…”, spune Casiana. Dacă nu știți încă unde să dați de ea, ei bine o găsiți pe Str. Marasesti la numărul 9.

 

Ultima oră

Comentariul meu