trafic: circulație restricționată pe a1 deva-sibiu - autostrada se consolidează. transfăgărășanul a fost deschis
Foto Arhivă

Potrivit unui comunicat al centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române nu sunt  drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza unor evenimente rutiere, dar există restricții pe mai multe drumuri. Printre ele și pe A1, Sibiu-Deva.

Pe autostrada A1 Deva-Sibiu, la kilometrul 315 (în zona Sebeș-Pianu), circulația se desfășoară doar pe banda a doua, deoarece se execută lucrări de consolidare a terasamentului pe direcția Sibiu. Se recomandă conducătorilor auto să se încadreze din timp pe benzile deschise.

O veste bună este însă faptul că s-a redeschis și DN7C-Transfăgărășan între Piscu Negru și Bâlea-Cascadă, între kilometrii 104 și 130+800 (tronsonul care se închide pe timp de iarnă). Pe acest sector este interzisă circulația pe timpul nopții, între orele 21:00 și 07:00, din cauza vizibilității reduse (ceață) și a fenomenelor meteorologice neprevăzute ce pot pune în pericol siguranța participanților la trafic. CNAIR informează că sectoarele cu pericol de căderi de stânci, pietre și viituri sunt

Ultima oră

Comentariul meu